پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی رشد مصرف انرژی در کشور را سالانه هفت درصد اعلام کرد و گفت سالانه باید پنجهزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در کشور ایجاد کنیم .
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، فلاحتیان در دیدار با هیئت اقتصادی و تجاری آلمان با بیا ن اینکه هر 10 سال ظرفیت تاسیسات برق جمهوری اسلامی ایران باید دوبرابر شود از ساخت 33 هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی طی پنج سال آینده خبر داد .
فلاحتیان گفت برآوردها نشان میدهد که در هفت سال آینده باید 50 میلیارد دلار در صنعت برق ایران سرمایهگذاری کنیم.
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه سیاست و راهبرد جدید ما تنوع در منابع تولید انرژی برق است، اظهار داشت: تصمیم داریم سالانه 1000 مگاوات ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر ایجاد کنیم و در کنار آن نیز 17 هزار مگاوات از نیروگاههای گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل کنیم.
فلاحتیان با بیان اینکه در دو ماه آینده مناقصه تبدیل هشتهزار مگاوات نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی برگزار میشود، گفت: سال گذشته قرارداد ساخت هشتهزار مگاوات نیروگاه با بخش خصوصی منعقد شد و نیروگاههای باقیمانده جزو نیروگاههای دولتی هستند که باید بخش بخار نیروگاههای گازی احداث شود
معاون وزیر نیرو تاکید کرد: ایران و آلمان میتوانند در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر، احداث نیروگاه با بازده بالای 60 درصد و بخش بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی همکاری کنند.
ایران، جزو 10 کشور جهان در ساخت 100 درصدی نیروگاه
فلاحتیان با اشاره به اینکه باوجود شرایط خاص و محدودیتهای بینالمللی هم اکنون 72 هزار مگاوات ظرفیت نصبشده نیروگاهی داریم گفت در حال حاضر جزو 10 کشور در جهان هستیم که میتوانیم 100 درصد یک نیروگاه را بسازیم
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با دعوت از شرکتهای آلمانی برای سرمایهگذاری در نیروگاههای برقآبی کوچک و متوسط، گفت: اگر شرکتهای آلمانی بهصورت BOT روی این طرحها سرمایهگذاری کنند، ما برق تولیدی از این طرحها را بهصورت تضمینی خریداری میکنیم .
فلاحتیان ظرفیت بادی شناساییشده در کشور را بین 30 هزار تا 40 هزار مگاوات عنوان کرد و گفت:ظرف شش ماه گذشته 1600 مگاوات قرارداد نصب توربینهای بادی با بخش خصوصی منعقد شده است.
در این نشست نمایندگان 30 شرکت آلمانی که به نمایندگی از شرکتهای این کشور در قالب یک هیئت اقتصادی و تجاری به ایران سفر کردهاند، ضمن معرفی حیطه فعالیت خود، زمینههای توسعه همکاری با ایران را بررسی کردند.