پخش زنده
امروز: -
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: هر سال دست کم چهارصد نفر در امریکا به دست پلیس این کشور کشته می شوند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، در حالی که قتل این افراد به دست پلیس در شرایط متفاوتی روی داده است، یک مسئله در خصوص همگی آنها مشترک است: در تعداد بسیار اندکی از موارد دادگاه به صدور کیفرخواست علیه پلیس و مجرم اعلام کردن وی مبادرت ورزیده است.
در اکثر مواردی هم که شکایتی مطرح می شود افسران پلیس در خصوص آن چه انجام داده اند دروغ گفته و تلاش می کنند اقدامات خود را پنهان کنند.
مردم معترض در روز چهارشنبه به خیابان های نیویورک ریختند تا نسبت به صدور حکم تبرئه افسر پلیسی که یک مرد غیرمسلح را در این شهر مورد ضرب و شتم قرار داده و کشته بود اعتراض کنند. همزمان، دادگاهی در کارولینای جنوبی به طرح کیفرخواست علیه ریچارد کامبز، رئیس پلیس یکی از شهرهای کوچک این ایالت، مبادرت ورزید. کامبز متهم است که یک مرد غیرمسلح را که به جریمه رانندگی اش اعتراض داشت و به اداره پلیس مراجعه کرده بود تا مراتب اعتراض خود را اعلام کند، هدف گلوله قرار داده است.
چند ماه پیش نیز دادگاهی در کارولینای شمالی یک افسر پلیس را به اتهام قتل مردی که سرگرم درخواست کمک از مردم برای خارج ساختن خودروش از چاله کنار جاده بود کیفرخواست صادر کرد.
در ماه اوت نیز دادگاه کیفرخواستی علیه یک افسر پلیس در شهر نورث آگوستا، واقع در ایالت کارولینای شمالی، صادر کرد. این افسر پلیس به قتل مرد 68 ساله ای متهم بود که به چراغ راهنمایی توجه نکرده بود.
در این جا به راحتی نمی توان دلیلی کلی برای این مسئله ارائه داد که چرا در برخی از موارد علیه افسر پلیس کیفرخواست صادر می شود و در برخی موارد نیز هیچ گونه کیفرخواست و پیگردی وجود ندارد.
با این حال، باید به این نکته توجه داشت که در طول دهه های گذشته مشخص شده است که قضات امریکایی به ندرت به صدور کیفرخواست جنایی علیه افسران پلیس مبادرت ورزیده اند.
در خلال پانزده سال گذشته نه افسر پلیس در نیویورک به اتهام شلیک گلوله به سوی افراد و کشتن آنها تحت پیگرد قرار گرفته اند.
طی این پانزده سال، تنها یک نفر از این افسران پلیس مجرم شناخته شد و مجازاتی هم که برای وی در نظر گرفته شد بسیار سبک بود. در سایر موارد، افسران پلیس تبرئه شدند.