پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت پخش سها هلال گفت: سامانه ثبت اینترنتی داروهای پرونده ای برای سهولت حال بیماران ایجاد شد.
دکتر حسین صانعی فرد در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: این سامانه با هدف تسهیل عرضه دارو ، کاهش رفت و آمد و پیگیری بیماران خاص و صعب العلاج که داروهایشان را از داروخانه های هلال احمر تهیه می کنند، ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه این سامانه هم اکنون فقط در تهران به صورت آزمایشی فعال است، گفت: تلاش می کنیم این سامانه به زودی در دیگر شهرها نیز فعال و خدمات رسانی آن آغاز شود.
وی گفت: به این بیماران شناسه ای داده می شود تا از طریق اینترنت مراحل تهیه، واردات وآماده تحویل بودن دارویشان را پی گیری کنند.
صانعی فرد با بیان این که همچنین این بیماران می توانند از طریق پیامک نیز از مراحل تهیه و تحویل دارویشان آگاه شوند افزود: در صورت درخواست بیماران، دارو با پیک ویژه این شرکت، به صورت رایگان برای آنان ارسال شود.
وی گفت: بیماران «پروندهای»، «صعب العلاج» یا «بیماران خاص» بیمارانی هستند که داروهایشان در فهرست دارویی کشور وجود ندارد و داروی آنان باید از شرکت های تولید کننده خارجی تهیه شود.
وی با بیان این که این سامانه هم اکنون به طور آزمایشی آغاز به کار کرده است، افزود: بیماران برای تکمیل پرونده و ثبت نام در این سامانه باید به داروخانه های مرکزی هلال احمر مراجعه کنند و تاکنون نیز حدود 100 بیمار در این سامانه ثبت نام یا تکمیل پرونده کرده اند.
صانعی فرد درباره سامانه ثبت اصالت دارو نیز گفت: در این باره سامانه ای ایجاد شده است که همه اطلاعات دارویی که برای بیماران خاص تهیه می شود از زمان خروج از مبادی گمرکی تا زمانی که به داروخانه و به دست بیمار می رسد اطلاعات آنها در سامانه ثبت می شود.
وی افزود: با ایجاد این سامانه زنجیره کنترل توزیع و تحویل دارو تحت نظارت قرار دارد.
حضور نماینده بیمه در داروخانه هلال احمر
صانعی فرد درباره استقرار نماینده بیمه در داروخانه ها نیز گفت: نمایندگان بیمه در ساعات اداری در داروخانه برای تایید مدارک بیماران حضور دارند و دیگر نیازی برای مراجعه بیماران به مراکز تایید نسخ نیست.
صانعی فرد افزود: امسال با 26 شرکت داروسازی داخلی قرارداد همکاری امضا کردیم و سبد دارویی ما بیش از صددرصد افزایش داشته و این موضوع باعث دسترسی آسان بیماران به داروهای مورد نیاز شده است.