پخش زنده
امروز: -
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران از تفاوت میزان اصلاح قیمت نان در شهرهای این استان خبر داد و گفت: سقف افزایش قیمت نان در تهران ۳۳ درصد است.
نعمت الله ترکی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: در مصوبه ابلاغی دولت کیفیت ، مدیریت و یکپارچگی نان و آرد و بهداشت در اولویت بود و سپس باید موضوع قیمت مطرح می شد.
وی تاکید کرد: ابلاغیه دولت درباره اصلاح نان دارای اهداف مهم تری از قیمت آن است که متاسفانه در رسانه ها به آن توجهی نشد.
ترکی گفت: ارتقاء کیفیت نان ، بهداشت و سلامت نان و مدیریت و یکپارچگی قیمت نان و آرد از جمله اولویت های ابلاغیه دولت در این زمینه بوده است.
وی با بیان این که ارتقای کیفیت در نانوایی ها باید در اولویت قرار گیرد، گفت: اطلاعاتی که مشاور رییس جمهور مطرح کرد، مبنی بر افزایش 30 درصدی قیمت، کاملا صحیح است اما نباید این نکته را فراموش کنیم که این میزان افزایش سقف اصلاح قیمت است و براساس معیارهای نرخ گذاری جدید این سقف در استانهای مختلف کشور و در شهرهای مختلف استان تهران متفاوت خواهد بود.
وی تاکید کرد: نرخ جدید نان درشهر تهران و شمیرانات بطور میانگین 33 درصد افزایش داشته است که این رقم در شهرستانهای استان تهران 29 درصد است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران تصریح کرد: براساس توافق با اتحادیه نانویان نرخ جدید بر اساس وزن جدید به شرح زیر است: سنگک به وزن چانه 650 گرم و نان پخته شده 400 گرم به قیمت 800 تومان فروخته می شود.
ترکی اضافه کرد: از این پس نان بربری با وزن چانه 600 گرم به قیمت 700 تومان ، تافتون 260 گرمی (چانه) 400 تومان و لواشی که چانه ان 165 گرم است به قیمت 220 تومان عرضه خواهد شد.