پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: جمهوری اسلامی آمادگی صد درصد برای ورود به اقیانوس اطلس را دارد و این توانمندی بسیار بالای نیروی دریایی ارتش را نشان می دهد و ما تنها منتظر دستور ورود به این اقیانوس هستیم.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری در مراسم رونمایی از سه پروژه مهم سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش با قدرت و توانمندی که داشته از دریای مدیترانه ، چین و کانال سوئز و اقیانوس هند گذشته است و توانسته در همه این عرصه های آبی قدرت و توانمندی خود را نشان دهد، گفت: به طور کامل آماده حضور در اقیانوس اطلس هستیم.
وی با بیان اینکه فرمانده کل قوا بر علمی شدن این نیروی راهبردی تأکید ویژه ای دارند، گفت: طرحها یکی از پس از دیگری در حال عملیاتی شدن در سازمان جهاد خودکفایی نیروی دریایی است و فرامین مقام معظم رهبری را با گوش جان پذیرفته ایم و آنها را عملی خواهیم کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: رادار ثامن و طرحهای دیگری که امروز رونمایی شد نمونه ای از اقتدار و قابلیت علمی جوان های متخصص ایران اسلامی در عرصه دریاست و نشان خواهیم داد که نیروی دریایی نیرویی با عزم راسخ ، علمی ، راهبردی و پای کار است.
امیردریادار سیاری افزود: در رزمایش مشترک و عظیم ولایت 93 رادار ثامن روی یگانهای نیروی دریایی ارتش نصب و عملیاتی می شود.
وی گفت: همانطور که در رژه 31 شهریور قول دادم ناوشکن بزرگ دماوند نیز آماده بهره برداری است که تنها منتظر دستور رونمایی از این ناوشکن عظیم هستیم.
دریادار سیاری افزود: ناوشکن بزرگ دماوند با نام طرح موج 2 است، همانطور که ناوشکن جماران طرح موج1 بود.
وی گفت: موج 2 از توانمندی و قابلیتهای بیشتری در مقایسه با موج 1 برخوردار است و به همین ترتیب موج 3 نیز از موج2 برجسته تر و با قابلیت های بیشتری خواهد بود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: زیردریایی فاتح که نخستین زیردریایی بزرگ کاملاً ایرانیست نیز به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
همچنین جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت: متخصصان نیروی دریایی ارتش در سازمان تحقیقات و خودکفایی این نیرو ثابت کردند که نیروی دریایی نیرویی کاملاً مقتدر و پای کار است.
امیر دریادار موسوی رادار ثامن را نخستین سامانه کنترل آتش سطحی، هوایی دریاپایه خواند و گفت: این رادار می تواند با تمام سامانه موشکی و توپخانه ای دریایی هماهنگ شود و در رزمی بی امان با هدفهای هوایی ، دریایی و سطحی به رزم بپردازد.
امیردریادار موسوی افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیرویی راهبردی است و پیشرفتی روزافزون دارد.
همچنین فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در حال انجام طرحهای مختلف و عملیاتی کردن آن ها هستیم چرا که می دانیم آینده کشور را باید در دریا جستجو کرد.