پخش زنده
امروز: -
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بهبود کیفیت مواد غذایی تولید داخل و وارداتی را از برنامه های این وزارت اعلام کرد و گفت: برای اجرای این برنامه با سازمان استاندارد اهداف مشترکی را دنبال می کنیم.
به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر سیدحسن هاشمی امروز در همایش روز ملی کیفیت افزود: کاهش مصرف نمک - مواد قندی - روغن و بهبود سبک زندگی از سرفصل های برنامه بهبود کیفیت مواد غذایی است.
وی گفت: برای بهبود کیفیت وضعیت هوا- آب و جاده ها به همکاری سازمان استاندارد نیاز است.
هاشمی با انتقاد از کیفیت خدمات و محصولات در حوزه بهداشت و درمان افزود: اخلاق مداری و رعایت حقوق شهروندان برای سلامت مردم مهم است و غنی سازی مواد غذایی را با ریزمغذی ها انجام می دهیم.
وی تصریح کرد: اغلب مردم کشور دچار کمبود ویتامین" A+ و D+ " هستند که در نظر داریم با غنی سازی مواد غذایی - این مشکل را کاهش دهیم.
وزیر بهداشت اعلام کرد: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد در 10 قطب منطقه ای کشور برنامه های کیفیت ارتقای محصولات کشاورزی برای کاهش سموم باقی مانده در این محصولات را اجرا می کنیم.
هاشمی به برنامه چراغ راهنمای تغذیه ای اشاره کرد و گفت : در اجرای این برنامه - محصولات غذایی برچسب گذاری می شود و مردم متوجه می شوند که آیا این محصول از نظر میزان چربی ، قند و نمک مورد تایید وزارت بهداشت هست یا نه.
هاشمی گفت : همچنین قرار است در ادامه طرح تحول نظام سلامت - بسته تحول بر نظارت بر امور تولید مواد غذایی اجرا شود که زمان آن اعلام خواهد شد.
هاشمی افزود: برای بررسی کیفیت محصولات و خدمات خود باید آنها را به کشور های خارجی صادر کنیم تا آنها در یک بازار رقابتی محک زده شوند.
وزیر بهداشت گفت: فهرست محصولات و اقدامات زیان آور به سلامت تهیه و به مسئولان ارائه شده است که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.