پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور سابق یمن تاکید کرد: حاضر نیست به درخواست آمریکا این کشور را ترک کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه ، علی عبدالله صالح از طرفدارانش خواست خود را برای هر احتمالی دریمن آماده کنند.
دفتر علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن اعلام کرد: سفیر آمریکا درصنعا به عبدالله صالح هشدار داد باید یمن را به سرعت ترک کند.
از ماه اکتبر گذشته و درپی دستیابی انقلابیون یمن به پیروزیهای جدید در مبارزه با القاعده و داعش در برخی استانهای یمنی و جلوگیری آنها از مصادره مجدد انقلابشان، اقدام علیه رهبر انصارالله و اتهامزنی به او و سایر رهبران این جنبش مبنی برهمدست شدن با «علی عبدالله صالح» رئیسجمهور مخلوع یمن پس از انقلاب 2011، از سوی صنعا و متحدان آمریکایی و اروپاییاش کلید خورد. آمریکا خواستار تحریم رهبر جنبش انصارالله وعلی عبدالله صالح است و این مسئله در شورای امنیت سازمان ملل به شدت پیگیری میشود.