پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی انتظامی درباره حادثه تروریستی سراوان گفت: دستگاه دیپلماسی ما باید در این زمینه فعالتر حضور یابد و قابل قبول نیست که گروههای تروریستی با استفاده از خاک پاکستان به کشور ما ضرباتی وارد کنند.
4 شهید در حوادث مرزی شب گذشته
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ احمدی مقدم در حاشیه همایش سومین گردهمایی بزرگ مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی (انتظام) در تشریح حادثه شب گذشته و صبح امروز در سراوان گفت: در حوزه مرزی سراوان در بخش آسبچ ، شب گذشته تماسی با یک واحد انتظامی گرفته و درخواست کمک می شود اما این تماس یک فریب بود و تروریستها در مسیر کمین کرده بودند و سه نفر از همکاران نیروی انتظامی را به شهادت رساندند.
احمدی مقدم افزود: یکی دیگر از پاسگاههای مرزی نیروی انتظامی را هم با سلاح سنگین هدف قرار دادند که متأسفانه یک شهید هم در آنجا داشتیم.
وی گفت: تیم هایی در حال بررسی ابعاد مسئله هستند و ما تأکید کرده بودیم که در مناطق مرزی مخصوصاً در ساعات شب با یک وسیله نقلیه تردد نشود چرا که امکان اعمال این گونه فریب ها وجود دارد.
فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: به دنبال شناسایی ضاربین و تروریستها هستیم و حتماً مراتب اعتراض خود را در ملاقات مرزی به پاکستانیها هم اعلام خواهیم کرد.
وی گفت: قابل قبول نیست که خاک پاکستان نقطه رهایی و نقطه امن گروه های تروریستی باشد.
مناطق ناامن دنیا در حال گسترش است
سردار احمدی مقدم گفت: تأمین امنیت یکی از پیچیده ترین مأموریت ها در دنیاست و عوامل تهدیدکننده و مناطق نا امن دائماً در حال گسترش است و مجرمان هر روز از فنون و ابزارهای جدید و دانش روز بهره مند میشوند.
احمدی مقدم به بحث امنیت اشاره کرد و افزود: امنیت یکی از مهمترین نیازهای بشر است و اگر امنیت نباشد امکان تولید، معیشت و رفاه وجود ندارد.
وی افزود: امنیت امکان شکوفایی ، توانایی ، درخشش استعدادها و منابع را فراهم می کند و موجب بسط و گسترش عدالت می شود.
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه با بیان اینکه یکی از راه های توسعه امنیت و راههایی که نیروی انتظامی می تواند بر ناامنی ها، تصادفات و تجاوزات مرزی غلبه کند قطعاً مشارکت پذیری اجتماعی است، گفت: از ابتدای برنامه سوم، جای پای مشارکت پذیری اجتماعی و قوانین مربوط به موسسات خدمات انتظامی و حفاظتی و مراقبتی دیده شد.
وی افزود: اکنون خدمات انتظامی بسیاری در دفاتر الکترونیکی در کشور ارائه می شود که اگر قرار بود همه این خدمات را نیروی انتظامی ارائه کند، امکان پذیر نبود.
سردار احمدی مقدم به مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی اشاره کرد و گفت: هم اکنون، این مؤسسات 45 هزار نیرو در اختیار دارد که عدد کمی نیست و این شرکتها همانند نیروی انتظامی دیوانسالاری ندارند و ارائه خدمات در آنها راحت تر است.
وی در ادامه به ظرفیت پلیس افتخاری اشاره کرد و افزود : این پلیس می تواند به تعداد ماموران نیروی انتظامی ، نیروی آماده به کار در کنار ما داشته باشد و در بزنگاه با نیروی انتظامی همکاری کند.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: اکنون دغدغه مردم ما سرقت های خرد، معتادان ولگرد و مواد فروش خرد است که البته این دغدغه ما نیز هست و پلیس درصدد است این مقدار ناامنی ها را نیز برطرف کند.
وی افزود: البته این دغدغه را باید درکنار دغدغه مردمی ببینیم که داعش در کشورشان به مردم حمله میکند و جان ومال وناموسشان را به تاراج میبرد.
پلیس ایران سرآمد در منطقه و کارآمد در مقایسه با کشورهای پیشرفته
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه اکنون مردم ما در امنیت به سر می برند، گفت : اکنون بیش از 120 هزار نیرو در کنار نیروی انتظامی در ارائه خدمات انتظامی فعالیت می کنند که این تعداد در برنامه ششم به سه برابر افزایش خواهد یافت که البته این به معنای ارائه خدمات آسانتر و با امنیت بالاتر است و برای رسیدن به این هدف باید از همه امکانات بهره برداری کنیم.
وی با بیان اینکه امروز هیچ تجهیزات و امکانات پلیسی ما خارجی نیست، افزود: پلیس ما در منطقه از همه سرآمدتر است و در بین کشورهای پیشرفته نیز یکی از کارآمدترین پلیس هاست.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: امروزه حداقل 12 کشور از آموزش های نیروی انتظامی بهره مند می شوند.
سردار احمدی مقدم در ادامه با بیان اینکه عنصر کارآمدی را باید ارتقا دهیم، گفت: سرآمدی، کارآمدی و اقتدار جز با تکیه بر تلاش جهادی میسر نیست.
وی با بیان اینکه امروزه اقتدار نیروی انتظامی یک اقتدار مردمی است، افزود: اقتدار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اقتداری در عمق قلوب مردم است.
دشمن تلاش می کند ایران را ناامن کند
فرمانده نیروی انتظامی گفت: امروز کل مرزهای شرقی و غربی، مرزهای تهدید علیه ما به حساب می آید.
سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم در سومین گردهمایی بزرگ مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی (انتظام) با بیان اینکه دشمن تلاش هدفمندانهای دارد تا کشور را دچار ناامنی کند، افزود: حوادث تروریستی که گاه و بیگاه در مرزهای ما رخ می دهد نشانه فعالیت سرویس های اطلاعاتی بیگانه است که برای ناامن کردن کشور ما گروههای تروریستی را تجهیز، تدارک و حمایت می کنند.
وی با بیان اینکه عوامل تهدید کننده دائما درحال فزونی است، گفت: دستانی هدفمند تلاش دارند کشور را دچار ناامنی کنند و حتی امکانات و بسترهای ارتباطی را برای تهاجم فرهنگی و بی هویت کردن جوانان ما فراهم می کنند و به دنبال آن هستند که "طرح آندلس" را پیاده کنند تا جامعه ای سست عنصر، بی هویت و شهوت ران داشته باشیم.
به فساد و تباهی کشیدن جوانان یکی از اهداف دشمنان است
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه مواد مخدر را عامل دیگر ناامنی در کشور دانست و گفت: در کنار مرزهای کشور ما ، بزرگترین تولید مواد مخدر وجود دارد و با حضور کشورهای مدعی برای مبارزه با تروریست در منطقه نیز نه تنها توفیقی حاصل نشد بلکه حضور آن ها باعث افزایش 20 برابری تولید مواد مخدر شده است.
وی افزود: در واقع به فساد و تباهی کشیدن جوانان یکی از اهدافی است که دشمنان دنبال می کنند.
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه تامین امنیت در چنین شرایطی دشوار است، گفت : چالش های اقتصادی ، سیاسی و فضای روانی مسمومی که دشمنان برای ناکارآمد نشان دادن حکومت ایجاد می کنند ، افزایش سرقت و رشد مواد مخدر را به دنبال داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه برآیند نیازهای امنیتی در سال 93 نسبت به سال 70 نیز 5 تا 10 برابر افزایش یافته است،افزود : این در حالی است که به مجموعه نیروی انسانی پلیس حتی 20 درصد افزوده نشده است.
وی ادامه داد : ما در سال هفتاد، 48 میلیون جمعیت داشتیم که نیمی از آنان شهرنشین بودند اما امروز 80 میلیون جمعیت داریم که 80 درصد آنان یعنی حدود 60 میلیون نفر شهرنشین هستند.
کاهش 10 هزار نفری تلفات جاده ای از 84 تا 93
فرمانده نیروی انتظامی گفت: تعداد خودروها درکشور بین 5 تا 8 برابرشده و خدماتی مثل ارائه گذرنامه،گواهینامه و پلاک خودرو نیز بیشتر شده است.
وی افزود : ما حدودا 10 برابر بیش از گذشته اقدام به کنترل گذرنامه در مبادی ورودی و خارجی کشور کرده ایم.
احمدی مقدم گفت : در تصادفات رانندگی سال 84 به میزان 28 هزار کشته داشتیم این در حالی بود که وسایل نقلیه ما 10 میلیون خودرو بیشتر نبود اما امروز با 26 میلیون وسیله نقلیه کمتر از 18 هزار کشته داریم که البته این 18 هزار نفر هم شایسته ملت ما نیست.
وی افزود : نرم جهانی 5 تا 7 هزار نفر کشته در سال است که ما هنوز با آن فاصله داریم اما اگر کمک شود قطعا ظرف یکی دو سال آینده این عدد را به 20 تا 30 درصد کاهش میدهیم.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه امروز نیروی انتظامی به مراتب کارآمدتر از سال 70و 90در همه حوزه ها است و خدمات روان تر و سهل تر به دست مردم می رسد، گفت : اقدامات نیروی انتظامی کاملا آثار و تبعات مثبتی دارد و اگر بتوانیم قاچاق سوخت را متوقف کنیم، سالانه بیش از کل بودجه ناجا صرفه جویی می شود.
وی با بیان اینکه با تقویت نیروی انتظامی شاهد تقویت امنیت و آثار مثبت اقتصادی خواهیم بود، افزود: اگر عملیات انسداد مرزها هر چه زودتر انجام و دریابانی نیز تقویت شود بروز ناامنیها بیش از گذشته کاهش پیدا خواهد کرد.
سردار احمدی مقدم گفت : امروزه تروریست ها دزدانه ماموران مرزبانی و ناجا را مورد حمله قرار می دهند لذا با تکمیل انسداد مرزها می توانیم آثار و عوامل تهدید کننده آن را کمتر کنیم.
وی افزود : تکمیل انسداد مرزها ناامنی را در مرزها کاهش می دهد و از فشارها و بار مالی دولت می کاهد.