پخش زنده
امروز: -
وزیر نفت از امضای موافقتنامه ۱۰ ساله با ۸ دانشگاه معتبر کشور خبر داد و گفت: برای نخستین بار است که مطالعات تولید نفت و افزایش ضریب بازیافت از مخازن نفتی به دانشگاه ها سپرده می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شانا، بیژن زنگنه امروز در مراسم امضای موافقتنامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان شرکت ملی نفت و 8 دانشگاه کشور که با حضور سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، با اشاره به این که این موافقتنامه پنج ویژگی اساسی دارد، گفت: طول زمان و سقف ریالی این قراردادها با توجه به توافق دو طرف قابل افزایش است.
وزیر نفت، پرهیز از پراکندگی، تمرکز روی یک میدان، تقاضا محور بودن و امضای قرارداد با معتبرترین دانشگاه ها که مسئولیت انتقال فناوری را در نفت می پذیرند، از ویژگیهای مهم این قراردادها دانست.
تحقیقات توسعه ای 54 مخزن کشور به 8 دانشگاه واگذار شد
موافقت نامه های همکاری های علمی و تحقیقاتی میان شرکت ملی نفت ایران با چند دانشگاه با حضور وزیر نفت و سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به امضا رسید.
بر اساس این موافقت نامه ها «دانشگاه های شیراز»، «صنعتی امیرکبیر»، «صنعتی سهند»، «صنعت نفت»، «صنعتی شریف»، «پژوهشگاه صنعت نفت»، «انستیتو نفت دانشگاه تهران» و «پژوهشکده ازیاد برداشت از مخازن نفت و گاز» در خصوص مطالعات پژوهشی به منظور توسعه فناوری های تولید و افزایش ضریب برداشت از مخازن نفتی با شرکت ملی نفت همکاری می کنند.
سرپرست وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در سخنانی در این مراسم گفت: امضای این موافقتنامه ها وجوه مختلفی دارد که یکی از آن ها به کارگیری یا استفاده از توان و ظرفیت دانشگاهیان برای حل مشکلات صنعت است.
محمد علی نجفی افزود: بر اساس این موافقتنامه ها دانشگاه ها و پژوهشگاه ها درخصوص موضوع افزایش برداشت از مخازن نفتی مسئولیت دارندکه این موضوع یک نوآوری در همکاری میان صنعت و دانشگاه است.
وی گفت: همچنین الگوی همکاری در این موافقتنامه ها به گونه ای است که مجموعه فعالیت های علمی و پژوهشی با یک موضوع خاص به یک دانشگاه واگذار شده است.