اسراییل به نفع خود قوانین اتمی جهان را تحریف کرده است
فعال حقوق بشر آمریکایی گفت: تحریم جهانی اسراییل بسیار مهم و قادر است داستان اسراییلی ها را که خود را قربانی معرفی می کنند، به این واقعیت که آن ها متجاوز و ستمگر هستند، تغییر داد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، مدیا بنجامین همزمان با برگزاری دومین کنفرانس بین الملی افق نو که چهارشنبه با حضور متفکران، نویسندگان و فیلمسازان مستقل جهان برگزار شد، درباره جنبش جهانی تحریم اسراییل گفت: این یک تاکتیک ویژه است زیرا این اقدام، مردم را به چیزی که می خواهند می رساند و آنان از طریق این تحریم می توانند به فروشگاه ها بروند و بگویند که " ما کالای دارای مارک اسراییلی را نمی خریم".
مؤسس "کودپینک" و سازمان بینالمللی حقوق بشر "گلوبال ایکسچنج" در بخشی دیگری از سخنانش درباره تسلیحات هسته ای اسراییل گفت: این موضوع یک دورویی بزرگ را نشان می دهد زیرا وقتی امروز دنیا بر روی مسئله هسته ای ایران متمرکز شده است، اسراییل اجازه دارد بدون اینکه عضو پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای باشد، چندین تُن سلاح اتمی در اختیار داشته باشد و به هیچ نهاد بین المللی اجازه بازرسی از زرادخانه های خود را ندهد و این مساله نشاندهنده معیارهای دوگانه قوانین بین اللمل در قبال اسرائیل است.
بنجامین در ادامه به دلایل نهادهای بین المللی درباره این معیارهای دوگانه در قبال مسئله هسته ای ایران و زرادخانه های اتمی اسرائیل گفت : نهادهای ناظر برفعالیت های هسته ای جهان مدعی هستند که "چون اسراییل خوب است! باید سلاح اتمی داشته باشد و چون ایران بد است! نباید به فناوری هسته ای دسترسی داشته باشد.
این فعال حقوق بشر آمریکایی در پیامی خطاب به مردم فلسطین تاکید کرد : آنها بدانند که ما و تمام مردم جهان با آنها همبستگی داریم و برای تغییر موضع دولت های خود هرکاری که از دستمان بر آید برای آنها انجام خواهیم داد.