پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ از برطرف شدن مشکل پرداخت هزینه های درمانی بیمه طلایی فرهنگیان خبر داد.
افشین مقصودی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: 174میلیارد تومان برای هزینه های خدمات سرپایی و بیمارستانی به حساب فرهنگیان تحت پوشش بیمه طلایی واریز شد.
وی خاطر نشان کرد: 153میلیارد تومان به60هزار فرهنگی بابت خدمات بیمارستانی پرداخت شده است و 578 هزار فرهنگی نیز با ارائه اسناد پزشکی21میلیارد تومان هزینه خدمات درمانی سرپایی دریافت کردند.
مقصودی تصریح کرد: 97درصد اسناد هزینه های درمانی دریافتی از فرهنگیان پرداخت شده است و سه درصد باقی مانده نیز که به دلیل مشکلات شماره حساب فرهنگیان پرداخت نشده است که تا پایان هفته پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان گفت:23هزار فرهنگی هنوز شماره حسابی برای پرداخت هزینه های درمانی اعلام نکرده یا شماره حسابی غیر از بانک ملی اعلام کرده اند که ما را برای پرداخت هزینه ها دچار مشکل کرده است.
مقصودی درباره پرداخت هزینه های درمانی شرکت بیمه گذار قبلی (بیمه ایران) فرهنگیان که پیش از این قول پرداخت آن داده شده بود گفت: هیچ سندی از طرف آموزش و پرورش و بیمه ایران مبنی بر پرداخت هزینه های درمانی به شرکت آتیه سازان حافظ نرسیده است که در صورت رسید اسناد آن پرداخت خواهد شد.
وی یادآور شد: هم اکنون یک میلیون و600هزار فرهنگی و اعضای خانواده آنان تحت پوشش بیمه طلایی شرکت آتیه سازان حافظ هستند و این شرکت با6900مرکز درمانی و70درصد بیمارستان های دولتی و خصوصی قرارداد دارد.