پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، از پوشش بیمه ای داروهای بستری بیماران پیوندی (کلیه، کبد، ریه، مغز استخوان) خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بیمه سلامت استان تهران در مصاحبه با خبرنگاران ارتقاء بسته خدماتی را یکی از سیاست های اصلی این سازمان دانست.
وی با بیان اینکه داروهای پیوندهای کلیه، کبد و ... به صورت میانگین 11 تا 13 میلیون تومان است، افزود : سازمان بیمه سلامت در نظر دارد در هفته آینده این داروها را تحت پوشش قرار دهد.
محسنی بندپی همچنین از پوشش 28 قلم داروی نازایی تحت حمایت بیمه ها خبر داد و گفت: این کار نیز در چند ماه گذشته صورت گرفته است و در آینده نزدیک نیز داروهای جدیدی تحت پوشش بیمه درمانی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اجرای بیمه دندانپزشکی در بخش پیشگیری، آموزشی و مراقبتی گفت: تمام مراکز تخصصی نازایی که یک سری خدمات پاراکلینیکی ارائه داده و با ما قرارداد نداشتند نیز از این پس با آنها قرارداد منعقد می کنیم تا بتوانند از آزمایشگاه، سیتی اسکن، رادیولوژی و سایر خدمات بهره مند شوند.
محسنی بندپی با بیان اینکه تاکنون شش میلیون و 300 هزار نفر در سامانه امید برای دریافت دفترچه بیمه همگانی ثبتنام کردند، افزود : از این تعداد برای 5 میلیون و 100 هزار دفترچه صادر شده است.
وی گفت: حدود یک میلیون و 200 هزار دفترچه در دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور آماده است که متقاضیان می توانند برای دریافت آن ها اقدام کنند .
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران همچنین از امضای تفاهمنامه ای با سازمان تأمین اجتماعی برای یکپارچهسازی اطلاعات بیمهای خبر داد و افزود : با راهاندازی این سامانه ظرف 48 ساعت مشخص میشود که افراد فاقد بیمه چه وضعی دارند.
محسنی بندپی به اهمیت یکپارچه سازی اطلاعات بیمه شدگان اشاره کرد و گفت: تلاش می کنیم در بودجه سال 94 یک حکم قانونی در تبصره بودجه مصوب شود تا بر اساس آن همه دستگاه ها موظف شوند این اطلاعات را در سامانه بیمه سلامت قرار دهند.
وی افزود : با این روش تعداد افرادی که بیش از یک دفترچه دارند مشخص می شود .
محسنی بندپی با بیان اینکه تجمیع بیمهها مصوبه قانونی دارد و باید هر چه زودتر این کار انجام شود یکی از مشکلات یکپارچهسازی بیمهها را پرداخت حق بیمهها به صندوقهای بیمهای دانست و گفت : باید بستر و شرایط آن نیز فراهم شود که در این خصوص سازمان بیمه سلامت در حال رایزنی با مجلس و سایر صندوقهای بیمهای است .
وی افزود : هم اکنون سازمان تامین اجتماعی هفت درصد حقوق را به عنوان حق بیمه کسر می کند و این در حالی است که خدمات درمانی 6 درصد را کم می کند.
محسنی بندپی با بیان اینکه یک سوم حق بیمه خدمات درمانی را بیمه شده می دهد و دو سوم بقیه از منابع قانونی پرداخت می شود، گفت : این در حالی است که صندوق بیمه روستاییان و عشایر پرداختی به عنوان حق بیمه ندارند به همین دلیل باید این حق بیمه ها یکسان سازی شود.
وی با اشاره به اینکه پیشنهاداتی را برای تجمیع بدون مقاومت سازمان ها به مجلس ارائه داده ایم، گفت: برای تجمیع باید منابع عمومی بیمه شدگان عادلانه در نظر گرفته شود و سقف را از حقوق کارکنان دولت برداریم و همچنین 6 درصد را به هفت درصد تبدیل کنیم که همه اینها در بسته های خدمتی برای مردم در نظر گرفته شده و به مجلس پیشنهاد داده ایم.
بگفته وی کارشناسان و صاحب نظران اقدامات کارشناسی زیادی انجام دادند و یکی از اقداماتی که باید انجام شود این است که تولیت بیمه در یک نهاد بوده و تعریف بسته خدمتی در یک سازمان انجام شود و این مدلی است که در برخی از کشورها برای افزایش کیفیت بیمه ها انجام می گیرد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در مورد بیمه دندان پزشکی نیز گفت: بیمه دندان پزشکی ابلاغ شده و تعرفه ای را برای آن نیز مشخص کردیم به طوری که بتوانیم پنج خدمتی که بیشتر جنبه پیشگیری آموزشی و مراقبتی دارد اجرایی کنیم.
محسنی بندپی در ادامه با اشاره به اینکه برخی از دستگاههای اجرایی به سازمان بیمه سلامت ایران بدهکار هستند مجموع بدهی این دستگاهها را 500 میلیارد تومان دانست.
وی با بیان اینکه گزارشی در این زمینه در اختیار دستگاه های نظارتی، دیوان محاسبات و سازمان برنامهریزی و همچنین دستگاههای بدهکار قرار گرفته است، افزود : در این میان آموزش و پرورش به مبلغ 130میلیارد تومان، بهزیستی 70 میلیارد تومان و بنیاد شهید 40 میلیارد تومان به سازمان بیمه سلامت بدهکار هستند.