• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال

اسکوچیچ: مساوی با پرسپولیس برای ما باخت است

مربی تیم فوتبال تراکتور پس از تساوی مقابل پرسپولیس، گفت: حس این نتیجه شبیه باخت است نه مساوی.

اسکوچیچ: مساوی با پرسپولیس برای ما باخت است
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری پس از بازی مقابل پرسپولیس، اظهار داشت: باورِ نتیجه‌ای که رقم خورد، خیلی سخت است. به یاد ندارم که اینقدر بعد از یک بازی عصبانی و به‌هم ریخته باشم و چنین گلی در دقیقه آخر بازی تیمم دریافت کرده باشد.
 
وی ادامه داد: حس این نتیجه شبیه باخت است نه مساوی، اینکه چطور شرایط بازی با توجه به اینکه حریف یک بازیکن کمتر داشت، اینطور پیش رفت و اینکه ما چنین موقعیتی به آنها دادیم اصلاً پذیرفتنی نیست و تیم ما نباید اجازه دهد که چنین موقعیتی پیش بیاید.
 
دراگان اسکوچیچ در واکنش به این موضوع که تراکتور مقابل پرسپولیس نسبت به دو بازی گذشته به لحاظ هماهنگی ضعیف‌تر بود، گفت: اگر انتظار دارید که در هر بازی تیم من پنج گل بزند نمی‌توانم بگویم که انتظار به جایی است. قبول دارم که عملکردمان ضعیف‌تر از دو بازی گذشته بود. در نیمه اول خیلی خوب نبودیم و در نیمه دوم هم بازی ۵۰-۵۰ بود. بعد از اینکه گل زدیم بازی تحت کنترل ما بود و باورم نمی‌شود کنترل را از دست دادیم و چنین گلی را در دقایق آخر دریافت کردیم. تیم ما در دو بازی قبل بهتر بود، ولی برای من هضم نشده است که چطور اجازه دادیم برای حریف موقعیت گل ایجاد و بازی مساوی شود. اگر این بازی یک بر صفر تمام می‌شد، مسلماً الان عملکرد خوبی داشتیم، ولی انتظار اینکه هر بازی پنج گل بزنیم، غیرمنطقی است.
 
سرمربی تیم فوتبال تراکتور درباره اینکه تغییر محل بازی‌های تراکتور از ورزشگاه یادگار امام (ره) به سردار سلیمانی تبریز در نوع بازی تیمش تأثیرگذار بوده است یا خیر، افزود: تمام نکات تأثیرگذار است. مثلاً نبود طرفداران ما. جابه‌جایی زمین‌ها قطعاً تأثیرگذار است. یکی از دلایلی که مصدومیت بازیکنان پیش می‌آید به خاطر همین چمن ورزشگاه سلیمانی است که نسبت به ورزشگاه یادگار سنگین‌تر است و روی آن راه رفتن سخت است، چه برسد به اینکه بخواهیم بازی کنیم. این مسائلی است که از دست ما کاری بر نمی‌آید و باید آن را بپذیریم. موضوع دیگری که می‌خواستم اضافه کنم درباره داوری است. ما بیش از یک سال است که در حال تمرین روی شروع مجدد و ضربات کاشته هستیم، ولی حداقل در چند بازی گذشته به یاد نمی‌آورم که یک خطای پشت محوطه به نفع ما گرفته شده باشد، موضوع پنالتی را دیگر عبور کردیم. اینکه چنین موقعیتی را که یک خطای ۲۰، ۳۰ درصد بود خیلی راحت به تیم حریف می‌دهند برای من جای سؤال دارد. در صحنه‌ای که اوت اشتباه گرفته می‌شود و من اعتراض می‌کنم، اما کارت زرد می‌گیرم، این مسائلی است که باید تغییر کند.
 
وی گفت: در بازی‌های تیم‌های دیگر می‌بینیم که به مراتب بیشتر از VAR استفاده می‌شود و مدام دنبال این می‌گردند که چطور می‌توانند به تیم‌های دیگر کمک کنند. صحنه‌های ۵۰-۵۰ را می‌بینیم که به نفع تیم‌های دیگر سوت زده می‌شود. این مسائل باید تغییر کند و اگر این ادعا را می‌کنم می‌دانم چه می‌گویم، چون ۱.۵ سال است که تجربه این وضعیت را پشت سر گذاشتم. می‌دانم که تقصیر خودم بود که امروز مساوی کردیم، ولی باز هم می‌گویم خطا‌های ۵۰-۵۰ هیچوقت به نفع تیم من گرفته نمی‌شود و به نفع حریف است. یک سؤال فرضی از داور دارم؟ اگر چنین صحنه‌ای در نیمه حریف رخ می‌داد خطا می‌گرفت یا نه؟ این یک موضوع جداگانه است، درباره کسب مساوی، مقصر تیم من و کادر فنی بود، ولی این سؤال فرضی را من همچنان مطرح می‌کنم و آنقدر تجربه دارم که چنین ادعایی کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)