• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۹۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵

رئیس سازمان حج و زیارت با اعلام اولویت جدید برای پیش ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۵، از ثبت نام ۴۰ هزار نفر تاکنون در سامانه حج و زیارت، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج وزیارت، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در حال حاضر پیش ثبت‌نام از دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا ۱۵ بهمن ۸۶ انجام می‌شود و از ۱۰ صبح امروز ششم آبان نیز دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا پایان بهمن ۸۶ می‌توانند در استان‌های دارای ظرفیت خالی نام‌نویسی کنند.

آقای رشیدیان افزود: ثبت‌نام از ۲۰ مهر، آغاز شده و تا پایان تکمیل ظرفیت در استان‌ها ادامه خواهد داشت و متقاضیان باید بنابر اولویت‌های اعلامی در «سامانه حج من» به نشانی اینترنتی my.haj.ir ثبت‌نام کنند.

۵۷ سال میانگین سنی ثبت نام کنندگان تمتع

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۴۰ هزار نفر در سامانه نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: میانگین سنی ثبت‌نام‌کنندگان ۵۷ سال است همچنین حدود ۵۵ درصد ثبت نام کنندگان را بانوان و ۴۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

رشیدیان درباره تایید استطاعت جسمی ثبت نام کنندگان گفت: استطاعت جسمی یکی از وجوبات حج برای تشرف به خانه خدا به حساب می‌آید باتوجه به شرایط و ضرورت حفظ سلامت زائران، روند استطاعت جسمی بررسی می‌شود تا انشااله زائران در سلامت به اعمال و مناسک بپردازند، روند معاینات نیز بعد از مرحله پیش ثبت‌نام اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: پرواز‌های حج تمتع آتی از دهه اول اردیبهشت ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد که امیدواریم این پرواز‌ها مطابق حج سال قبل با کمترین تاخیر انجام شود، به بهترین شکل ممکن پیش برود.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هزینه حج تمتع آتی منوط به قرارداد‌های خدمات اجرایی در کشور میزبان است و باید قرارداد‌های اسکان، حمل و نقل، تغذیه و تدارکات، ایام تشریق و... نهایی شود تا قیمت تمام شده سفر را، اعلام کنیم.

آقای رشیدیان تصریح کرد: قرارداد‌های اسکان برای اجاره هتل‌ها تقریبا نهایی شده و عزیمت به موقع و زودتر از موعد کمیسیون هواپیمایی آسمان موجب شده حدود ۳ تا ۵ درصد تخفیف در این حوزه دریافت کنیم و این مهم با وجود حفظ کیفیت خدمات هتلی انجام شده است.

وی درباره هتل‌های مکه و مدینه اظهار کرد: با توجه به ساخت و ساز هتل‌ها در مکه، اسکان در این شهر کیفیت بالاتری دارد، اما روند توسعه هتلی در مدینه به این شکل نیست، اما سعی شده در شهر پیامبر (ص) از هتل‌های موجود که البته فاصله اندکی با حرم دارند، استفاده کنیم.

تشرف ۴۷ هزار نفر به عمره از ابتدای شهریور تاکنون

رئیس سازمان حج وزیارت درباره سفر‌های عمره مفرده نیز توضیح داد: از ابتدای شهریور تاکنون بیش از ۴۷ هزار نفر به عمره مشرف شده‌اند، در حال حاضر روزانه هزار نفر از هموطنان اعزام می‌شوند و تا ۱۲ آبان ظرفیت اعزام به روزانه ۱۳۵۰ نفر می‌رسد.

آقای رشیدیان ادامه داد: میانگین قیمت سفر‌های عمره با ۱۰روز اسکان در شهر‌های مدینه و مکه و خدمات اجرایی مطلوب، حدود ۶۳ میلیون تومان است که بهترین فرصت برای متقاضیان به ویژه جوانان است.

رئیس سازمان حج وزیارت همچنین با اشاره به سفر‌های عمره دانشجویی افزود: این سفر‌ها از ۲۵ آبان ماه آغاز می‌شود و فرصت خوبی برای دانشگاهیان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلع ید ۱۲ میلیاردی در ایجرود
مجازی شدن مدازس نوبت صبح ۶ شهرستان خوزستان
اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
آسمانی شدن پدر شهید در جونقان
افزایش ۴۵ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
دانشجویان میراث‌داران آینده کشور و مایه افتخار ملت ایران هستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
زبان معیار (نشست خبری مدیرعامل شستا با حدود شصت واژه فرنگی)
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۷ قربانی گرفته است
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
انتشارِ نخستین بارِ غزلی از رهبر انقلاب در قالب نماهنگ «صبح است جانا»
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)