پخش زنده
امروز: -
صندوق کودکان ملل متحد(یونیسف)درتازه ترین گزارش خود درباره آخرین وضعیت کودکان جهان اعلام کرد: در میان کشورهای غربی/آمریکا، بیشترین آمار قتل کودکان و نوجوانان را به خود اختصاص داده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر از نیویورک، صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در تازه ترین گزارش خود درباره کودکان یکصد و نود کشور جهان که سیزدهم شهریور منتشر شد، گسترده ترین اطلاعات و دانستنی ها درباره خشونت ها ضد کودکان را که شامل تنبیهات بدنی، آزارهای جنسی و روحی می شود ارائه کرد.
در این گزارش درباره بیشترین مرگ ومیر کودکان ونوجوانان پسر در سنین ده تا بیست سالگی به کشورهای پاناما، ونزوئلا، اکوادور، تریناداد و توباگو، برزیل، گوآتمالا و کلمبیا اشاره شده است که نیجریه با سیزده هزار نوجوان قربانی شده در صدر جدول قرار دارد.
در گزارش که به صورت کتاب و با تیتر پنهان در دشت بینایی انتشار یافته تاکید شده است: درباره کودکان حقایقی وجود دارند که هیچ دولت و یا والدینی نمی خواهند آنها را قبول کنند.
گزارش یونیسف که درباره وضعیت کودکان از190 کشور جهان است تاکید دارد، کودکانی که انواع خشونت ها در موردشان رخ می دهد، بیش از دیگران در بزرگسالی در فقر و بیکاری به سرخواهند برد و مستعد اعمال خشونت علیه دیگران هستند.
تازه ترین گزارش یونیسف در بخش خشونت های جنسی ضد کودکان آمده است: نزدیک به یکصد و بیست میلیون دختر زیر بیست سال در سراسر جهان یعنی از هر ده دختر یک نفر به اجبار وادار به داشتن روابط جنسی ناخواسته شده است.
این گزارش می افزاید: از میان هر سه دختری که بین سن پانزده تا نوزده سالگی ازدواج کرده است، یک نفر یعنی نزدیک به هشتاد و چهار میلیون نفر از سوی همسرانشان مورد خشونت های روحی، جسمی و یا جنسی قرار گرفته اند که این رقم در کشورهای کنگو و گینه در بالاترین سطح یعنی هفتاد درصد و در کشورهای اوگاندا، تانزانیا و زیمبابوه نیز بالای پنجاه درصد است.
یونیسف در گزارش خود تائید کرده است که از هر پنج قربانی آدمکشی در سراسر جهان، یک نفر کودک و یا نوجوانی زیر بیست سال است، برای مثال فقط در سال 2012 میلادی نود و پنج هزار کودک و یا نوجوان زیر بیست سال کشته شده اند.
بیشترین مرگ و میر کودکان و نوجوانان پسر در سنین ده تا بیست سالگی در کشورهای پاناما، ونزوئلا، اکوادور، تریناداد و توباگو، برزیل، گوآتمالا و کلمبیا رخ داده است و نیجریه با سیزده هزار نوجوان قربانی شده در صدر جدول قرار دارد.
در ادامه این گزارش تاکید شده است: بیشترین کشتار کودکان و نوجوانان در بین کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی نیز در ایالات متحده آمریکا رخ داده است.
در بخش دیگری از این گزارش درباره تنبیهات خشن نیز آمده است: هفده درصد کودکان در پنجاه و هشت کشور جهان مورد انواع تنبیهات بدنی خشن قرار می گیرند و بیش از چهل درصد کودکان بین دو تا چهارده سال نیز تنبیهات بسیار شدید بدنی را در کشورهای یمن، چاد و مصر تجربه کرده اند.
معاون اجرایی یونیسف در نشستی خبری که پنجشنبه در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، ضمن تشریح بخش هایی از این گزارش یونیسف تاکید کرد: در این گزارش چندین راهبرد به منظور کاهش خشونت ضد کودکان آورده شده است.
وی این راهبردها را شامل حمایت از والدین و تجهیز کودکان با مهارت های زندگی، تغییر نگرش، تقویت نظام های قضایی، جنایی و اجتماعی، گردآوری شواهد و آگاهی درباره خشونت و بهای انسانی، اجتماعی و اقتصادی آن برشمرد.
وی تاکید کرد: مرگ و میر کودکان در دومین دهه عمرشان در اکثر مواقع به دلیل اعمال خشونت علیه آنهاست که آمریکای لاتین و جزائر کارائیب با از بین رفتن بیست و پنج هزار کودک و نوجوان بر اثر اعمال خشونت ها از جمله تنبیهات بدنی در صدر جدول قرار دارند.
کپا: گفت از ده کودک و نوجوان هشت نفر یعنی هشتاد و پنج درصد در خانه تنبیه بدنی می شوند و هفتاد و چهار درصد از کودکان و نوجوانان نیز در سراسر جهان مورد آزارهای روحی قرار می گیرند.
صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) یازده دسامبر 1946 میلادی به توصیه شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل (اکوسوک) در پی تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل و به منظور فراهم آوردن خدمات بهداشتی و غذا برای کودکان در کشورهایی که در جنگ دوم جهانی ویران شده بودند، ایجاد شد.
در زمان حاضر هدف اصلی این نهاد مهم سازمان ملل کمک رسانی به کودکان و مادران به ویژه در کشورهای توسعه نیافته و یا در حال توسعه است.