پخش زنده
امروز: -
سردار احمدی مقدم گفت: در حال حاضر آن چیزی که فاقد آن هستیم مدیریت یکپارچه ایمنی است.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، فرمانده نیروی انتظامی امروز در دومین نشست فصلی روسا و مدیران پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه در شهریورماه شاهد افزایش سفرها خواهیم بود ، افزود: قبلا تصور می کردیم افزایش قیمت سوخت تاثیری بر سفرها خواهد داشت اما افزایش قیمت سوخت هیچ تاثیری در این موضوع نداشت و ما هیچ رابطه ای ندیدیم.
وی گفت: در اوایل افزایش قیمت شاهد کاهش بیست سی درصدی سفرها بودیم اما به زودی سفرها اوج گرفت و این موضوع نتوانست مانعی بر سفرها باشد.
سردار احمدی مقدم گفت: باید راهور یک نگاه بلند مدت با توجه به محدودیت راه و سایر امکانات به سفرها داشته باشد تا بتوانیم بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: در استفاده از موتور سیکلت در برخی از راهها در هنگام ترافیک شدید می تواند تا حدودی برطرف کننده مشکلات ترافیکی باشد.
وی گفت: البته سایر دستگاهها می باید وارد شوند تا بتوانیم خدماتی را به مردم ارائه دهیم.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: اگر همه دستگاهها با یکدیگر هماهنگ باشند و اگر یک نظام نظارتی تشکیل شود آن وقت کاستی ها و کم کاریهای هر دستگاه مشخص خواهد شد.
سردار احمدی مقدم گفت: همانگونه که به رئیس جمهور اعلام کردیم ما راهکارهایی داریم که می توانیم به سرعت میزان تصادفات و تلفات را کاهش دهیم گرچه منابع زیادی نمی خواهیم.
وی گفت: اگر دستگاههای متولی را جمع کنیم و راهکارها ارائه شود من قول می دهم تا پایان سال شاهد کاهش 20 درصدی تلفات جاده ای باشیم و همین موضوع افتخار بزرگی برای دولت خواهد بود.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: رئیس جمهور در این زمینه دستورات لازم را داد و معاون اول رئیس جمهور مسئول برگزاری این جلسات میان دستگاههای متولی شد.
دو بار اعلام جلسه گردید اما لغو شد اگرچه توجیه داشت اما تا الان توفیق تشکیل جلسات حاصل نشده است.
وی با اشاره به اینکه زمان در حال از دست رفتن است گفت: پلیس 6 هزار نقطه حادثه خیز را در سطح جاده های کشور مشخص وبه شهرداریهای کل کشور ابلاغ کرده است که اگر سالی دو هزار نقطه اصلاح شود شاهد کاهش تصادفات در سطح جاده خواهیم بود.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: اگر اعتبار نیست می توان این نقاط حادثه خیز را با نصب تابلو و یا سایر موارد از جمله سرعت گیر، مشخص کنیم.
وی همچنین در خصوص عملکرد راهور ناجا و بهبود شرایط گفت: در سال جاری شماره گذاری های خودروهای صفر 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش پیدا کرده است.
سردار احمدی مقدم گفت: خوشبختانه خوروسازان نیز به کیفیت خودروها توجه کرده اند و استاندارد ها در این زمینه افزایش پیدا کرده است از جمله تولید اسکانیا که مسئولان شرکت ایراد را پذیرفتند و در حال حاضر این مشکل برطرف شده است.
وی گفت: اگر این خودروساز از همان اول در پی حل مشکل بود و در صدد رایزنی و فشار از جاهای دیگر را نداشت این مشکل به راحتی حل می شد.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: در حال حاضر بخش امداد در کشور متولی ندارد و باید در این زمینه کمیسیون امداد تشکیل شود تا نیروهای امدادی به خوبی در سطح جاده ها توزیع شوند.
سردار احمدی مقدم با تشکر از وزارت راه و شهرسازی به دلیل جدیت در کار و هماهنگی با سایر دستگاهها بویژه نیروی انتظامی گفت: وزارت راه تا پایان سال آینده قرار است 30 هزار کیلومتر از جاده های کشور را به سیستم های ایمنی و تجهیزاتی که نیاز است مجهز کند و همین موجب کاهش تصادف خواهد شد.
وی گفت: خوشبختانه وزارت راه ، وزارت بهداشت و هلال احمر همکاری خوبی در زمینه کاهش تصادفات دارند اما مدیریت یکپارچه که سهم هر کس را مشخص کند نیست بنابراین نیاز است یک دبیرخانه برای هماهنگی ایجاد شود .
سردار احمدی مقدم همچنین با اشاره به نزدیک بودن آغاز سال تحصیلی و افزایش 25 تا 30 درصدی ترافیک در شهرها افزود: راهنمایی و رانندگی بایستی تا فرارسیدن سال تحصیلی جدید هماهنگی های لازم را با مدارس ، تاکسیرانی و سایر نهادهای دخیل دراین موضوع داشته باشد.
وی با اشاره به لزوم داشتن معاینه فنی برای خودروها گفت: متاسفانه وقتی از تهران خارج می شویم مراکز معاینه فنی بسیارضعیف است بطوریکه بر اساس برخی گزارشها خودروها بدون مراجعه به مراکز معاینه فنی بر چسب دریافت می کنند.
وی گفت: نیروی انتظامی ضابط دستگاه قضایی است و باید کنترل لازم را هم بر روی خودروها ،هم مراکزمعاینه فنی داشته باشد و معاینه فنی نباید برای عده ای وسیله کسب درآمد و پول باشد.
احمدی مقدم افزود: متاسفانه متولی مشخصی دراین زمینه وجود ندارد و دولت و مجلس باید برای این بخش فکری کند .
فرمانده نیروی انتظامی گفت : اگر خودروی صلاحیت حرکت ندارد باید متوقف شود .
وی در خصوص از رده خارج کردن خودروهای فرسوده گفت: گر چه در سالهای گذشته روند از رده خارج کردن خودروهای فرسوده به کندی صورت می گرفت اما در حال حاضر با قانون واردات خودروهای خارجی و از رده خارج کردن 4 خودرو به ازای ورود یک خودرو خارجی در سال خروج خودروهای فرسوده 5 برابر شده به طوریکه55 هزار دستگاه خودرو فرسوده از ابتدای سال تا کنون خارج شده است.
وی گفت : اگر چه ورود خودرو خارجی موجب خروج ارز از کشور می شودو این یک عیب است اما بخش خروج خودروهای فرسوده تاثیر مثبتی در کشور خواهد داشت.