برداشت ۲۲ هزار تن برگ سبز چای در چین تابستانه
رئیس سازمان چای کشور گفت: چین دوم (تابستانه) برگ سبز چای از ۳۲ هزار هکتار از باغهای شمال کشور به پایان رسید.
به گزارش واحد مرکزی خبر،علی محرر رییس سازمان چای کشور گفت: چایکاران گیلان و مازندران در چین تابستانه، بیش از 22 هزار تن برگ سبز به ارزش 24 میلیارد تومان برداشت کرده اند که 51 درصد آن برگ سبز چای درجه یک است.
محرر با اشاره به این که کیفیت برگ سبز چای امسال 30% افزایش یافته است افزود: مناسب بودن شرایط آب وهوایی، دقت بیشتر چایکاران در چیدن برگ سبز و خرید به موقع محصول از چایکاران از مهمترین دلایل افزایش کیفی برگ سبز چای است.
چایکاران پیش از این در چین نخست (چین بهاره)، 40 هزار تن برگ سبز چای به ارزش 60 میلیارد تومان برداشت کردند.
از اول اردیبهشت و آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون، 13 هزار و 820 تن چای خشک در کارخانه چای سازی گیلان و مازندران تولید شد.
60 هزار خانوار چایکار شمال کشور در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می کنند؛ چین سوم (پاییزه) برگ سبز چای از اواسط شهریورآغاز می شود.