پخش زنده
امروز: -
در حملات هوایی صبح شنبه رژیم صهیونیستی به مرکز غزه پنج نفر از اعضای یک خانواده از جمله دو زن و دو کودک به شهادت رسیدند. شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۲۱۰۰ و زخمی ها ۱۰۵۶۶ تن اعلام شده است. رام الله، نابلس، الخلیل و بیت لحم در حمایت از دفاع موشکی رزمندگان مقاومت به صحنه آمده اند.
واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد، منابع پزشکی فلسطینی اعلام کردند: شهدای حمله هوایی رژیم صهیونیستی به الزوایده نزدیک اردوگاه آوارگان النصیرات در مرکز غزه پنج نفر اعضای یک خانواده از جمله پدر 28 ساله ، مادر 26 ساله ، دو پسر سه و چهار ساله و یکی از بستگان نزدیک آنهاست.
شبکه تلویزیونی القدس هم گزارش داد، توپخانه رژیم صهیونیستی منطقه جحرالدیک را در مرکز نوار غزه هدف قرار داد.
از تلفات احتمالی این گلوله باران ها هنوز گزارشی منتشر نشده است.
شبکه تلویزیونی القدس گزارش داد، خیابان القرمان در بیت حانون در شمال غزه دو بار هدف حملات هوایی جنگنده های رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
شبکه تلویزیونی الاقصی گزارش داد، جنگنده های رژیم صهیونیستی منزل عمر السید شهروند فلسطینی را در اردوگاه البریج در نوار غزه هدف حمله قرار دادند.
از تلفات و خسارات این حمله گزارشی منتشر نشده است.
شبکه تلویزیونی القدس گزارش داد، در حمله رژیم صهیونیستی به زمین کشاورزی نزدیک بازار الشیخ رضوان در شمال شهر غزه چند نفر زخمی شدند.
فرانس پرس گزارش داد، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: صبح شنبه نوار غزه را هدف 20 حمله هوایی قرار داده است.
یک فلسطینی هم که در حملات چند روز پیش نظامیان صهیونیست زخمی شده بود، به شهادت رسید.
بیش از 40 نفر نیز در حمله هوایی نظامیان رژیم اشغالگر قدس در منطقه الصبره واقع در مرکز شهر غزه زخمی شدند.
وزارت بهداشت فلسطین افزود: از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون دو هزار یکصد فلسطینی شهید و ده هزار و پانصد و شصت و شش نفر دیگر زخمی شده اند.
یگان مهندسی گروه های فلسطینی پیشتر اعلام کرده بود : رژیم صهیونیستی تاکنون معادل 6 بمب هسته ای مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته است.
وزارت بهداشت فلسطین نیز فاش کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در حملات خود به غزه از سلاح های حاوی مواد پرتوزا استفاده می کند.
دکتر ناصر ابوشعبان رئیس کمیته اطلاع رسانی وزارت بهداشت فلسطین گفت: بررسی های بالینی و نمونه گیری از زخمی های فلسطینی نشان داد که رژیم صهیونیستی از سلاح های با توان تخریبی بسیار بالا و نیز سلاح های حاوی مواد پرتوزا ضد ساکنان غزه استفاده کرده است.
جنگ شش هفته ای میان رژیم صهیونیستی و حماس، سه شنبه هفته پیش پس از شکست مذاکرات آتش بس به میانجی گری مصر از سر گرفته شد.
شلیک 130 موشک مقاومت به مناطق اشغالی
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت اعلام کرد: روز جمعه بیش از 130 موشک و خمپاره به طرف شهرها و شهرکهای صهیونیستی در فلسطین اشغالی شلیک شد.
شبکه تلویزیونی الاقصی گزارش داد: گردان های قسام، اسدود اشغالی را با سه موشک گراد هدف قرار داد.
شبکه تلویزیونی المیادین هم گزارش داد، گردان های مقاومت ملی و شهدای الاقصی پایگاه نظامی صوفا را با دو موشک 107 هدف قرار دادند.
شبکه تلویزیونی الاقصی گزارش داد نیروهای گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس پایگاه العین الثالثه را با سه خمپاره 120 هدف قرار دادند.
ارتش اسرائیل به زخمی شدن دو نظامی خود در حمله موشکی دیروز مبارزان فلسطینی از نوار غزه اعتراف و حال یکی از آنها را وخیم اعلام کرد.
شبکه تلویزیونی پرس تی وی هم اعلام کرد: صدای آژیر در شماری از شهرهای فلسطین اشغالی به صدا درآمد.
در پی شلیک راکت های مقاومت فلسطینی از نوار غزه، در شهرهای نحال اوز و آلومیم آژیر خطر کشیده شد.
شبکه تلویزیونی القدس گزارش داد، آژیر خطر در شهرک های نیریم و عسقلان به صدا درآمد.
کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: به سبب نبود سامانه هشداردهنده در خصوص گلوله های خمپاره، جلوگیری از اصابت این گلوله ها به شهرک ها و زخمی شدن شهرک نشینان بسیار دشوار است.
شبکه تلویزیونی الاقصی به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت از آغاز مهاجرت شهرک نشینان العین الثالثه به علت شدت حملات موشکی گروه های مقاومت فلسطینی خبر داد.
اسحاق آهارونوویچ وزیر امنیت داخلی اسرائیل از ساکنان شهرک های نزدیک نوار غزه خواست هر کدام می توانند این شهرک ها را ترک کنند.
کرانه باختری در حمایت مقاومت غزه
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، معترضان به ترور سه تن از فرماندهان گردان های قسام به دست رژیم صهیونیستی با نیروهای این رژیم در کرانه باختری درگیر شدند.
رام الله، نابلس و الخلیل روز جمعه صحنه تظاهرات و درگیری بود . بیت لحم نیز شاهد درگیری های شدید بود.
گفتگوهایی تلفنی بان کی مون درباره بحران غزه
بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد با برخی سران خاورمیانه و طرف های درگیر، درباره بحران غزه گفتگو کرد و آتش بسی پایدار را در نوار غزه خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا، استفان دوجاریچ سخنگوی سازمان ملل متحد در کنفرانسی خبری گفت: بان کی مون با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، سامح الشکری وزیر خارجه مصر، جان کری وزیر خارجه امریکا و همچنین سران قطر و ترکیه تلفنی گفتگو کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، داود شهاب سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: تلاش های کنونی برای آتش بس در نوار غزه، جایگزینی برای نقش مصر نیست، بلکه در چارچوب هماهنگی و رایزنی میان گروه های فلسطینی با هدف بررسی اقدامات پس از توافقنامه آتش بس است.
وی درباره قطعنامه پیشنهادی کشورهای اروپایی به شورای امنیت برای آتش بس در نوار غزه خاطر نشان کرد: روشن است که ما از قطعنامه پیشنهادی آلمان، انگلیس و فرانسه راضی نیستیم. بیش از 10 هزار واحد مسکونی در حملات اسرائیل ویران شد، بیش از دو هزار نفر در نوار غزه شهید و بیش از ده هزار فلسطینی زخمی شدند. روشن است که ادامه تجاوزگری اسرائیل هم این سه دولت غربی را قانع نکرده که این رژیم تجاوزگر است.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در کنفرانسی خبری در قاهره تاکید کرد: اسرائیل از به رسمیت شناختن دولت فلسطین خودداری و وحدت فلسطین را نیز رد می کند.
شبکه تلویزیونی القدس گزارش داد، مشیر المصری یکی از رهبران جنبش حماس در مصاحبه با خبرنگار این شبکه در غزه گفت: گروههای مقاومت هر قطعنامه بین المللی درباره آتش بس در غزه را ارزیابی خواهند کرد تا ببینند تا چه اندازه با خواسته های ملت فلسطین هماهنگ است.
وی افزود: روند تضمینی برای بازگشت به مذاکرات، این است که رژیم اشغالگر موافقت با همه خواسته های مقاومت و ملت فلسطین را اعلام کند.