پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور گفت : به تعهد و تلاش خود در زمینه کاهش نرخ تورم تا تک رقمی شدن آن ادامه خواهیم داد .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس جمهور بعد از ظهر امروز در نشست توسعه و سرمایه گذاری استان اردبیل با بیان اینکه اسفند امسال نرخ تورم را به 25 درصد خواهیم رساند افزود : تلاش دولت کاهش این میزان تا زیر 20 درصد است .
تعامل سازنده با دنیا تصمیم نظام است
دکتر روحانی در نشست توسعه و سرمایه گذاری استان اردبیل با بیان اینکه برای تعامل با دنیا باید چارچوب شفاف و روشنی داشته باشیم افزود : مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود تاکید کردند یکی از اصول این دولت تعامل سازنده با دنیا است .
وی با بیان اینکه ما رژیم غاصب صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم گفت : آمریکا نیز اگر بخواهد با ما تعامل داشته باشد باید تخاصم را رها کند تا شرایط عوض شود .
رئیس جمهور افزود : از سال گذشته در حاشیه اجلاس سازمان شانگهای با بسیاری از کشورها وارد مذاکره شدیم که نتایج خوبی داشت .
رئیس جمهور با اشاره به موضع شفاف دولت در بحث هسته ای گفت: کارشناسان زبده و متخصصی پیگیر بحث هسته ای کشورمان هستند و بنده خود نیز به جد پیگیر هستم تا مذاکرات به نتیجه برسد و منافع ملی و حقوق مردم ما حفظ گردد.
وی تاکید کرد : همانگونه که در انتخابات گفته ام باید سانتریفیوز و چرخ مردم هر دو با هم بچرخد .
رئیس جمهور گفت : در بحث برداشتن تحریمها گامهای مثبت خوبی انجام شده و امیدواریم در ماههای آینده این معضلات از پیش رو برداشته شود چنانچه در بحث خودرو و قطعات هواپیما و نیز پتروشیمی شرایط به گونه ای مثبت تغییر یافته است.
وی افزود : بسیاری از سران اروپا به صراحت اعلام کرده اند که از تحریمها بر ضد ایران ضرر کرده اند و این تحریمها غیر انسانی بوده است .
رئیس جمهور با اشاره به طرح راه آهن اردبیل گفت : این طرح زیربنایی است و باید به نتیجه برسد .
رئیس جمهور همچنین در زمینه آبیاری نوین گفت : این طرح امسال در 17 هزار هکتار اجرا شده ، سال بعد در 17 هزار هکتار دیگر اجرا خواهد شد و اعتبار اجرای این طرح به میزان 83 هزار هکتار اختصاص داده شده است.
دکتر روحانی معادن ، گردشگری ، گاز ، پتروشیمی را از جمله زمینه های سرمایه گذاری در استان اردبیل برشمرد و از سرمایه گذاران خواست وارد عمل شوند تا شاهد استانی آبادتر باشند .