به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، از کل موارد غرقشدگی در این مدت 102 نفر مرد و 13 نفر زن بودند؛ از این تعداد 52 نفر در فروردین و 63 نفر در اردیبهشت بر اثر غرقشدگی جان باخته اند.
در این مدت استان های خوزستان با 30 نفر، مازندران و کرمان هر کدام با هفت نفر و گیلان، اصفهان و فارس هر کدام با شش فوتی بیشترین موارد مرگ ناشی از غرق شدگی را داشته اند.
استان های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، زنجان و قم نیز در دو ماه نخست امسال هیچ گزارشی از مرگ بر اثر غرق شدگی نداشته اند.
از کل موارد غرقشدگی در دو ماه نخست امسال، 9 نفر در محدوده خارج طرح، 35 نفر در رودخانه ها، 15 نفر در دریاچه های مصنوعی و سد، چهار نفر در دریاچه طبیعی، 15 نفر در استخر، 13 نفر در کانال آب، چهارنفر در چاه و 20 نفر در سایر مکان ها جان باختهاند.
معمولاً در هر سال حدود 50 درصد موارد غرق شدگی مربوط به فصل تابستان است.
1063 نفر در سال 92 غرق شدند
پارسال یک هزار و 63 نفر در کشور بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند که 540 نفر از آنان در فصل تابستان جان باخته اند.
بر اساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور سه استان مازندران، خوزستان و گیلان همواره بیشترین آمار تلفات ناشی از غرق شدگی را داشته اند.
در تابستان پارسال استان مازندران با 188 فوتی در صدر تلفات غرقشدگی قرار داشت و پس از آن استان های خوزستان با 67 فوتی و گیلان با 55 فوتی در رتبه های بعدی مرگ ناشی از غرق شدگی قرار داشتند.
سازمان پزشکی قانونی کشور از هموطنان و مسافران می خواهد تنها از مناطق مجاز و تحت مراقبت برای شنا کردن استفاده کنند و به رعایت نکات ایمنی توجه داشته باشند.