ساخت پودرهای تخمیری لبنیات
محققان دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند پودرهای تولید محصولات لبنی بسازند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ کارشناس فرمولاسیون تولید استارترهای لبنی گفت: پودرهای استارتر لبنیات در تولید فرآورده های زیستی مورد نیاز صنایع تخمیری در صنعت لبنیات مورد استفاده قرار میگیرند.
روح اله بهشتی افزود: استارترهای لبنی باکتریهای لوفریز و غلیظ شده هستند که کار مایه ماست را انجام می دهند، ولی باکتری ها به صورت جداگانه خشک و مورد انجماد قرار می گیرند تا مدت ماندگاریشان بالا رود و به این صورت استارترهای لبنیات به صورت پودر تولید می شوند.
وی گفت: دستیابی به تولید استارترهای ماست، دوغ، پنیر و دیگر محصولات تخمیری لبنی و ورود به بازار از اهداف مهم ما در دانشگاه صنعتی شریف بوده است تا بتوان با تولید استارتر از واردات آن به کشور جلوگیری کنیم.
بهشتی افزود: مراحل تحقیقات و تولید استارترها توسط جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف برای رسیدن به خودکفایی در کشور صورت گرفته است.
پودرهای تولید کننده لبنیات به زودی در اختیار شرکتهای تولید کننده لبنیات قرار میگیرد.