نشستن طولانی مدت، افزایش ابتلا به سرطان
نتایج تازه ترین مطالعات دانشمندان نشان می دهد ، نشستن طولانی مدت ، خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان آندومتر (مخاط رحم) ، ریه و حتی روده بزرگ را افزایش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی فرانسوی زبان تاپ سانته، مطالعات پیشین نشان داده است که نشستن زیاد ، امید به زندگی را کاهش و خطر اضافه وزن ، چاقی و دیابت را افزایش می دهد اما این بار دانشمندان آلمانی به این نتیجه رسیده اند که نشستن طولانی مدت می تواند عواقب بسیار بدتری داشته باشد.
محققان دانشگاه رگنسبورگ آلمان با بررسی 43 مطالعه مختلف که چهار میلیون نفر در آن شرکت داشتند و 70 هزار مورد سرطان در آن وجود داشت ، دریافتند که صرف نظر از فعالیت فیزیکی، نشستن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به بیان دیگر ، شما می توانید کاملا ورزشکار باشید ، اما هنگامی که در طول روز دو ساعت پیاپی در حالت نشسته قرار می گیرید ، خطر ابتلا به سرطان آندومتر را تا 10 درصد افزایش می دهید.
دو ساعت نشستن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان ریه را به ترتیب تا هشت درصد و شش درصد افزایش می دهد.
بی تحرکی موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود ، حتی در افرادی که از لحاظ فیزیکی فعال هستند. این بدان معنی است که برای پیشگیری از سرطان باید تا حد امکان زمان نشستن را محدودتر کرد.
براساس این مطالعه ، تماشای تلویزیون اصلی ترین عامل افزایش خطر سرطان روده بزرگ یا سرطان آندومتر به شمار می رود.
کار کردن ، غذا خوردن و تماشای تلویزیون حالت هایی است که همواره به صورت نشسته صورت می گیرد اگر بتوانیم این عادات را تغییر دهیم و بخشی از این کارها را به صورت ایستاده انجام دهیم، وضعیت سلامت بهتری خواهیم یافت.