راي گيري مجدد براي طرح نظارت مجلس بر رفتار نمايندگان
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي تامين نظر شوراي نگهبان به سه ماده از طرح نظارت مجلس بر رفتار نمايندگان راي مجدد دادند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر ، کدخدايي سخنگوي شوراي نگهبان در ششم اسفند سال گذشته در نشستي خبري اعلام کرد: با توجه به اينکه مواد 1 ، 6 و 8 طرح نظارت مجلس بر رفتار نمايندگان ماهيت آييننامهاي دارد بايد تصويب آن بيش از دوسوم رأي نمايندگان را دربرداشته باشد.
پس از آنکه بررسي مجدد اين طرح در دستور کار امروز قرار گرفت ابتدا موسي قرباني سخنگوي کميسيون مشترک مجلس درباره اين طرح اعلام کرد که در زمان رايگيري، دوسوم آراء نمايندگان اخذ شده اما به صورت مکتوب به شوراي نگهبان اعلام نشده است و رئيس مجلس نيز اعلام کرد که نياز به رايگيري مجدد وجود ندارد و گزارش مکتوب به شوراي نگهبان ارسال شود.
اما جهانبخش محبي نيا عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي اعلام کرد که راي گيري دوسوم براي اين مواد به صورت کلي انجام شده و نظر شوراي نگهبان اين است که بايد رايگيري به صورت دوسوم براي تک تک اين مواد انجام شود.
در رايگيري براي اين مواد، ماده 1 ابتدا راي دوسوم را نياورد و سپس با تغييراتي با 159 راي موافق، 8 راي مخالف و 19 راي ممتنع به تصويب رسيد.
ماده 6 اين طرح نيز با 168 راي موافق، 6 راي مخالف و 15 راي ممتنع و همچنين ماده 8 با 166 راي موافق، 3 راي مخالف و 21 راي ممتنع تصويب شد.