پخش زنده
امروز: -
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با انتقاد از قرارداد وزارت آموزش و پرورش با آتیه سازان حافظ گفت: این وزارت بدون مشورت با ما این تصمیم را گرفته است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ محمد ابراهیم امین در هشتمین نمایشگاه بین المللی بورس ، بانک و بیمه تصریح کرد: فرهنگیان با حق بیمه ای که به بیمه ایران پرداخت می کردند ، خدمات مناسبی را نیز دریافت می کردند و البته شرکت بیمه ایران، بیمه بازرگانی محسوب می شود و بنا نبوده است به آموزش و پرورش یارانه پرداخت کند.
وی افزود: شرکت های بیمه فقط با مجوز بیمه مرکزی می توانند خدمات تجاری ارائه دهند اما وزارت آموزش و پرورش در حالی که مبلغ سنگینی به بیمه ایران بدهکار است ، به جای پرداخت بدهی به این شرکت و تمدید قرارداد با آن به شرکتی مراجعه کرده است که سرمایه و رسمیتی ندارد و نمی تواند مانند بیمه ایران بدهی 300 تا 400 میلیارد تومانی آموزش و پرورش را تحمل کند.
رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: آموزش و پروش با انعقاد قرارداد با این شرکت بیش از آنچه به کارکنان خود کمک کند مشکلی را به مجموعه ای که از لحاظ قانونی اجازه انجام این کار و همچنین توان آن را هم ندارد ، منتقل می کند.
تعرفه حق بیمه باید متناسب با نرخ دیه باشد
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران درباره اصلاح نرخ حق بیمه ها گفت: صنعت بیمه کشور 17 میلیون بیمه نامه شخص ثالت را به فروش می رساند و تعرفه حق بیمه باید متناسب با نرخ دیه باشد.
محمد ابراهیم امین در هشتمین نمایشگاه بین المللی بورس ، بانک و بیمه اظهار داشت : صنعت بیمه کشور نیز علاقه مند به افزایش 30 تا 40 درصدی حق بیمه نیست و نمی خواهیم 17 میلیون نفر ناراضی شوند و فکر کنند شرکت های بیمه حق بیمه ها را افزایش می دهند.
وی تاکید کرد : شرکت های بیمه در این موضوع تصمیم گیر نیستند و نرخ دیه سالانه افزایش می یابد و تعهدات شرکت های بیمه نیز رشد می کند و در شرایط طبیعی با افزایش تعهدات و خسارت ها حق بیمه ها نیز باید بیشتر شود تا هزینه جبران شود.
امین تصریح کرد: اگر نرخ دیه افزایش یابد و حق بیمه ها بیشتر نشود ، شرکت های بیمه با خسارت مواجه خواهد شد و عملکرد صنعت بیمه کشور در 5 سال گذشته نشان می دهد در سال 1389 زیان صنعت بیمه از محل شخص ثالت 100 میلیارد تومان بوده است.
امین افزود : این زیان در سال گذشته از محل بیمه شخص ثالت به بیش از 800 میلیارد تومان می رسد و اگر این روندادامه یابد ، شرکت های بیمه باید از ذخایر انباشته شده خود استفاده کنند.
امین گفت: شرکتهایی که سوء مدیریت داشته یا آسیب پذیرتر باشد، با فروش بیمه نامه شخص ثالت با مشکل مواجه می شود.
رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد : همزمان با افزایش نرخ دیه حق بیمه نیز متناسب با دیه باید افزایش یابد البته افزایش ها نباید متوجه افرادی باشد که رانندگان محتاطی هستند و رانندگانی که ریسک و خسارتی ندارند از آنها حق بیمه کمتری دریافت کنیم و ریسک براساس رانندگان که عامل 80 درصد حوادث است ، ارزیابی شود.
دو شرکت بیمه خارجی در ایران فعال می شود
رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد : دو شرکت بیمه خارجی، نمایندگان و محلهای تاسیس دفتر خود را به ما معرفی کرده است که پس از تایید نهایی این دفاتر آغاز به کار خواهند کرد.
محمد ابراهیم امین در هشتمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه گفت : شرکتهای بیمه خارجی در ایران تنها در زمینه تاسیس دفاتر مشاوره و راهنمایی فعالیت خواهد کرد و بیمه گری انجام نخواهد شد.
امین گفت: شرکتهای بیمه خارجی می تواند در قالب مشارکت با شرکت های بیمه داخلی یا تاسیس شرکت بیمه مستقل در ایران فعال شوند که البته این کار پس از ارائه درخواست و دریافت مجوزهای لازم قابل اجراست.