طیب نیا: اقتصاد ایران در حال خروج از شرایط رکود است
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد : برنامه ریزی دولت در کوتاه مدت ، خروج کشور از شرایط رکود اقتصادی است که نشانه های اولیه مبنی بر خروج از رکود، در حال حاضر قابل مشاهده است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، علی طیب نیا در هشتمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در محل نمایشگاه بین المللی تهران افزود : هدف بعدی دولت، پس از رسیدن توان تولید کشور به ظرفیت بالقوه خود، افزایش نرخ رشد اقتصادی کشور است که بر اساس قابلیت ها و توانایی های موجود در اقتصاد ایران، دستیابی به نرخ رشد هشت درصد و حتی بالاتر از آن کاملا امکان پذیر است.
طیب نیا با بیان اینکه توسعه بازار سرمایه، شرط لازم برای تامین مالی فعالیت های اقتصادی کشور است، اظهار داشت: با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار، برنامه هایی را برای فعال کردن بازار اولیه در دست اجرا داریم که از آن جمله، تاسیس صندوق های سرمایه گذاری و نیز صندوق هایی به منظور انجام پروژه های اجرایی در بازار اولیه است.
وزیر اقتصاد افزود : با اشاره به برطرف شدن برخی موانع و مشکلات موجود در مسیر انتشار انواع اوراق بهادار، بدهی و مشارکت در بازار سرمایه، افزود: در حال حاضر بازار سرمایه برای انتشار انواع اوراق با هدف تامین مالی بنگاه های اقتصادی، آمادگی کامل دارد.
وی ادامه داد: سیاست عمده دولت برقراری ثبات در بازارهای مختلف از جمله بازار کالا، پول و ارز از طریق انضباط مالی و پولی در حد قابل ملاحظهای محقق شد و تورم نقطه به نقطه به کمتر از 18 درصد رسید.
طیب نیا گفت : مشکل عمده اقتصاد کشور رکود است که معلول عوامل ساختاری اقتصادی نامناسب و وابسته به نفت همراه با سیاستهای نادرست 8 سال گذشته و تحریمهای تحمیلی بود.
این نمایشگاه روز یکشنبه افتتاح شد و تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت.