پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: طرح تابستانی امسال با همکاری سازمان راهداری، اورژانس، هلال احمر، آموزش و پرورش، بیمه و سایر دستگاه های امدادی از ۲۱ خرداد آغاز می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ مومنی در جلسه هماهنگی برای طرح تابستانی افزود: این طرح در دو مرحله که مرحله اول از 21 خرداد تا 9 تیر و مرحله دوم از 5 مرداد تا 5 مهر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تمهیدات خاصی برای طرح تابستانی اندیشیده شده است، گفت: یکی از اولویت های کاری این است بیشترین تصادفاتی که در استانها و محورهایی که انجام شده بررسی و برای کاهش تصادفات از دوربین های هوشمند استفاده شود که به زودی با کمک سازمان راهداری این دوربین ها نصب خواهد شد.
سردار مومنی با تشکر از رسانه ها و مردم برای همکاری در ایام نوروز افزود: اگر مردم همانند نوروز قوانین و مقررات را رعایت کنند و صبوری به خرج دهند شاهد کاهش تصادفات در تابستان خواهیم بود.
وی گفت: یکی از مواردی که در جلسه امروز بررسی شد طرح و هماهنگی برگزاری مراسم ارتحال حضرت امام(ره) است که در این ایام عده زیادی از مردم برای تجدیدپیمان با آرمان های والای حضرت امام راحل به تهران می آیند که برای این موضوع نیز تمهیدات خاصی را هر دستگاه اندیشیده است.
استفاده از همه ظرفیت ها برای ایمن سازی جاده ها
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: اولویت امسال ما با توجه به اعتبارات موجود و همچنین استفاده از توان و سرمایه گذاری بخش خصوصی و همکاری پلیس، ایمن سازی جاده هاست.
داوود کشاورزیان امروز یکشنبه 21 اردیبهشت، در جلسه هماهنگی طرح تابستانی پلیس افزود: تکمیل تابلوها، خط کشی ها، رفع نقاط حادثه خیز، آشکارسازی نقاط پرحادثه و استفاده از شبکه های هوشمند از جمله اقداماتی است که در اولویت کاری سازمان راهداری قرار دارد تا بتوانیم شاهد کاهش تلفات در جاده ها باشیم.
کشاورزیان افزود: امسال براساس تفاهمی که با پلیس انجام داده ایم از سامانه های هوشمند برای کنترل سرعت و کاهش تلفات جاده ای استفاده خواهیم کرد.
وی گفت: برای سه محور اصلی تهران - بندرعباس، تهران - بندر امام و تهران - تبریز بنا داریم این سه محور را از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی به سامانه های هوشمند، دوربین و سیستم های دیگر مجهز کنیم.
کشاورزیان افزود: همچنین در محور تهران - مشهد و تهران - اهواز نیز کمبودهایی وجود دارد که پیش بینی ما این است که از محل منابع سازمان این کمبود را جبران کنیم.
کشاورزیان گفت: در کل ما در اعتبارات سال 93 پیش بینی کردیم یک هزار و 500 میلیارد ریال برای خریداری و نصب سامانه های هوشمند از محل اعتبارات سازمان راهداری هزینه کنیم، همچنین برای سه محور تهران - بندرعباس، تهران - بندر امام و تهران - تبریز نیز پیش بینی کردیم بخش خصوصی سه هزار میلیارد ریال برای ایمن سازی اقدام کند.
وی گفت: شاید اعتبارات این سازمان برای آسفالت و روکش جاده ها کافی نباشد اما درصدد هستیم حداقل اقدامات را در این زمینه انجام دهیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور افزود: علاوه بر اعتبارات سازمان و بخش خصوصی پیش بینی ما این است که بالغ بر سه هزار میلیارد ریال برای تقویت خط کشی ها، تابلوها و علایم و آشکارسازی نقاط حادثه خیز و ایمن سازی تردد جاده ها هزینه کنیم.