پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه و فناوری رسانه با بیان اینکه حدود ۴۳ استودیو رادیویی جدید دیجیتال ساخته و ۱۶۰ استودیو قبلی به دیجیتال تبدیل شده است، گفت: ۱۳۹ استودیو تلویزیونی آنالوگ نیز به دیجیتال تبدیل شده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ علی عسکری در دوازدهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه با شعار فناوری رسانه فناوری فرهنگ ساز و مدیریت جهادی با اشاره به برگزاری22نشست علمی و6 کمیسیون تخصصی در مدت دو روز برگزاری این اجلاس گفت: کارهای بزرگی در معاونت توسعه و فناوری صورت گرفته است به صورتی که ما در سال84 روی دو ماهواره سیگنال رسانی داشتیم و در سال گذشته این تعداد، به29ماهواره رسید.
علی عسگری افزود: وقتی دشمن این همه توان سازمان صدا و سیما را دید، دشمنیهایش افزایش یافت و به تحریم ماهواره ای رو آورد.
وی با اشاره به تحریم های فنی و برخی مضایق بودجه ای گفت: در این وضع توانستیم با همت و تدبیر و یافتن راه کارهایی خاص جریان تلویزیون دیجیتال را پیش بریم و امروز به میزان83 درصد سیگنال رسانی زمینی داشته باشیم.
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی به دستاوردهای فنی و جهش های فناورانه از جمله ساخت ماهواره مشارکتی اشاره و اضافه کرد: در زمینه سیگنال رسانی قرار گرفتن سازمان بر بستر فیبر نوری نیز کارهای بزرگی صورت گرفته است.
وی به گذار از مرحله آنالوگ به دیجیتال اشاره کرد و گفت: حدود43 استودیو رادیویی جدید ساخته و راه اندازی و160استودیو قبلی به دیجیتال تبدیل شده است.
وی گفت: استودیو دیجیتال با کیفیت تلویزیونی نیز در سال های اخیر ساخته و تجهیز شد و بقیه 139استودیو آنالوگ نیز به دیجیتال تبدیل شده است.
عسگری با بیان این که14شبکه جدید رادیویی که همه به زیر ساخت نیاز داشت راه اندازی کردیم، گفت: از این تعداد11شبکه رادیویی فقط در تهران اضافه شد و امروز 19شبکه رادیویی مستقل در تهران داریم و حدود18شبکه فراملی، ملی و استانی راه اندازی شده است.
وی در ادامه با اشاره به این که راهبرد معاونت توسعه و فناوری گذر از آنالوگ به دیجیتال بوده است خاطر نشان کرد: نکته ای که امروز در بخش های مختلف سازمان اعم از ضبط استودیوهای رادویی و تلویزیونی مهم است، نفوذ فناوری اطلاعات در آنهاست.
عسگری افزود: امروز در استودیوها فناوری اطلاعات به کار گرفته شده و سیگنال رسانی زمینی تمام دیجیتال است.
وی همچنین اضافه کرد: همه فرستده ها دیجیتال شده است و از راه دور می توان آن ها را کنترل و هدایت کرد.
معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما با تاکید بر ترویج و توسعه رسانه های تعاملی افزود: پهنای باند به شدت در بستر موبایل فعال شده است به طوری که فضا را از رسانه خواهد گرفت.
معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما روز چهارشنبه گفت: روند خاموشی سرویس آنالوگ رسانه ملی به زودی آغاز می شود.
آقای علی عسگری گفت : کمتر از 3 هفته آینده خاموشی سرویس آنالوگ رسانه ملی در کشور آغاز می شود.
معاونت فنی صداوسیما را در برابر تحریم بیمه کرده است
قائم مقام رسانه ملی گفت: معاونت فنی توانسته است مجموعه سازمان صدا و سیما را در برابر تحریمها و تهدیدها بیمه کند.
حجتالاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه امروز بخش فنی سازمان صدا و سیما جایگاه خوبی دارد و هیچ عقب ماندگی نداریم افزود: فناوری رسانه را نمیتوان از محتوا جدا کرد.
وی با اشاره به پوشش 82 درصدی دیجیتالی کشور گفت: با تمام تحریمها و تهدیدها 80 درصد تجهیزات فنی مورد نیاز سازمان در داخل تولید میشود.
حجتالاسلام موسوی مقدم افزود: افقی که برای 1404 تنظیم شده است برگرفته از ارزش و اعتقادات و باورهای و منافع ملی و آینده کشور است چراکه در قرن 21 عطش مخاطب برای دستیابی به رسانه سالم روز افزون است و این نیاز را جز رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران نمیتواند پاسخ دهد.
وی با اشاره به افزایش کمی رسانهها در جهان گفت: 3 هزار ماهواره و شبکههای رادیو تلویزیونی ذهنها را بمباران میکند که این بمباران اطلاعات غیر ضرور و خطرناک، آینده فکری و ذهن بشر را تهدید و دچار چالشهای جدی میکند.
قائم مقام رسانه ملی خطاب به شرکت کنندگان دوازدهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه افزود: در این شرایط اگر مدلی بخواهد ارائه شود که نیازهای مادی و معنوی را تامین کند و بشر را به جایگاه حقیقی خود نزدیک کند مجموعهای است که در اختیار شماست که متناسب با فطرت و جدا از افراط و تفریط حرکت میکند.
حجتالاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه نباید فقط محدود به مخاطبان داخلی شویم گفت: امروز جهان تشنه حقایق است، اما متاسفانه واژههایی همچون حقوق بشر و آزادی بیان از فیلترهایی عبور میکند و لباس باطل میپوشند و کاذبانه مورد سوءاستفاده قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه سرعت فناوری بسیار خیره کننده است افزود: همانطور که باند وسیع یا پهن باند انقلاب جدیدی در فناوری رسانه ایجاد کرده است، شبکهها و رسانههای تعاملی در حال رشد فزایندهای هستند.
موسوی مقدم با اشاره به رشد نرم افزارها و تولید کنندگان محتوا گفت: خیلی از محتواها در جاهای دیگری تولید میشود و به سادگی راه اندازی میشود، بنابراین باید در این مجموعه با سیر حرکتی پرشتابتری ادامه مسیر دهیم.
وی تاکید کرد: با وجود تمام محدودیتها و تحریمها توانستیم بسیاری از قلهها را فتح کنیم؛ گذشته نشان میدهد آینده درخشانتری خواهیم داشت.
قائم مقام رسانه ملی به اقدامات پیش رو اشاره کرد و گفت: رشد فزاینده معاونت توسعه و فناوری باید به همین شکل تا استقلال کامل ادامه یابد، چرا که استقلال شعار اصلی کشور ماست و فقط محدود به مناطق مرزی و جغرافیایی نیست.
وی افزود: باید با هماهنگی بیشتر بین دستگاهها و سازمانهای مرتبط از جمله شورای عالی فضای مجازی و مخابرات برای فراهم کردن زیر ساختها تلاش شود که اگر ناهماهنگی وجود داشته باشد در آینده با مشکل روبرو خواهیم شد.
حجتالاسلام موسوی مقدم با تاکید بر اینکه فناوری رسانه هیچ خط قرمزی برای دستیابی در بخش آموزش و پژوهش ندارد گفت: برخی از کشورها حاضرند باج بدهند تا فناوری جدید را از کشورهای دیگر طلب کنند.
وی افزود: اما اعتقاد داریم زکات علم نشر آن است و همانطور که از تحریمها به عنوان یک فرصت برای رفع نیازهایمان استفاده کردیم باز هم موانع و محدودیتها را با تکیه بر توانمندیها برطرف میکنیم.