پخش زنده
امروز: -
سال گذشته ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در استان اصفهان تولید شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: از این مقدار ۹ هزار و ۶۰۰ تن از ماهیان سرد آبی به ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.
محمدرضا عباسی افزود: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بیش از ۷۰۰ تن افزایش داشته است.
وی گفت: شهرستانهای ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان در تولید ماهیان خوراکی رتبههای اول تا پنجم را در استان اصفهان دارند.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان با دمای آب بیشتر از ۲۰ درجه تا ۲۵ درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده میشوند.