پخش زنده
امروز: -
کشاورزان جویباری ۳ هزار و ۵۰۰ تن توتفرنگی را به ۱۰ استان کشور ارسال میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، همزمان با فصل بهار، کشاورزان جویباری طبق روال سالهای گذشته، امسال نیز محصول توتفرنگی را به عنوان نخستین محصول زراعی سال جاری روانه بازار کردند.
مدانلو، فرماندار جویبار با اشاره به جایگاه این شهرستان به عنوان قطب کشاورزی مازندران، اعلام کرد جویبار در تولید محصول توتفرنگی رتبه دوم را در استان دارد.
وی افزود: کشت این محصول علاوه بر رونق تولید، زمینه اشتغال بسیاری از کارگران را نیز فراهم کرده است، بهطوریکه از چندین استان کشور برای مراحل کاشت، داشت و برداشت به این شهرستان مراجعه میکنند.
مدانلو همچنین از حمایت کامل از سرمایهگذارانی که قصد راهاندازی واحدهای صنعتی تبدیلی دارند، خبر داد و گفت: ظرفیتهای زیادی برای ایجاد این صنایع وجود دارد.
رحیمی، مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه سطح زیر کشت توتفرنگی در این شهرستان از ۲۷۰ هکتار در سال گذشته به ۳۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است، گفت: این روند از حالت سنتی به سمت صنعتی و نیمهصنعتی حرکت کرده و اکنون ۱۰۰ درصد کشتها به صورت گلخانهای انجام میشود.
وی پیشبینی کرد: تا پایان فصل برداشت، حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تن توتفرنگی از مزارع جویبار به بازار مصرف ارسال شود.
رحیمی با بیان اینکه ۵۱۸ بهرهبردار جویباری در زمینه کشت و کار این محصول فعالیت میکنند، افزود: توتفرنگی از اولین میوههای بهاری است که از ۲۰ اسفندماه برداشت آن آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد کشاورزان جویباری با استفاده از نایلونکشی و پیشرس کردن محصول، هزینههای مازاد تولید را جبران میکنند.
رحیمی تأکید کرد این شهرستان همچنان نقش مهمی در تولید این میوه پرطرفدار برای بازارهای داخلی کشور ایفا میکند.