پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب گفت:سال ۱۴۰۳ سال تحولات بزرگ برای معدن طلای زرشوران بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مدیر عامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب در اجتماع کارگران بمناسبت دیدار نوروزی ضمن قدردانی از تلاشهای بیوقفه کارکنان معدن در سال گذشته گفت: با همت شما عزیزان سال ۱۴۰۳ علیرغم بحرانهای بی سابقه از جمله محدودیت انرژی و سایر موانع به سالی پر افتخار برای زرشوران تبدیل شد و تحولات بزرگ همراه با دستاوردهای نخستین برای این شرکت حاصل شد.
محمد پروین افزود: در سال گذشته با اصلاح و توسعه زیرساختها موفق به ثبت رکوردهای بینظیری در تولید شدیم و امتیاز بهرهوری شرکت را به سطح بسیار خوب ارتقاء دادیم.
وی گفت: برای نخستین بار اورهال و نوسازی خط تولید انجام شد، نیروی انسانی ساماندهی و تبعیضهای ناروا از بین پرسنل برچیده شد و با برقراری عدالت سازمانی و شایسته سالاری روحیه و انگیزه کارگران به شدت افزایش یافت و فضای متشنج جای خود را به فضای همدلی و همکاری داد که منجر به تلاش مضاعف و در نتیجه موفقیتهای بزرگ شد.