پخش زنده
امروز: -
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: ارزیابی کیفیت آرد توسط نانوایان باتجربه در استان مازندران، شاخص تصمیمسازی در زنجیره تولید نان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نشست تخصصی تعیین سهمیه کارخانجات آرد استان مازندران با هدف شفافیت، بهبود عملکرد زنجیره تأمین آرد و نان، و نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی و توزیعی برگزار شد. این جلسه با حضور محمدعلی رمضانی، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران و نمایندگان نهادهای مرتبط، از جمله استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، انجمن صنفی کارخانجات آرد و شرکت متولی حمل و توزیع آرد تشکیل شد.
محمدعلی رمضانی، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران یکی از محورهای مهم جلسه را بررسی موضوع سبوسگیری بیش از حد در برخی از کارخانجات آرد استان گلستان دانست و گفت: آرد تولیدی برخی کارخانجات آرد استان گلستان که در نانواییهای یارانهای نوع ۶ سطح استان مازندران مشاهده شده است درصد سبوسگیری آنها بیش از حد تعریف شده برای تولید نان میباشد که این موضوع به دلیل تأثیر مستقیم بر سلامت و کیفیت نان مصرفی مردم، با حساسیت ویژهای از سوی اعضای حاضر مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: بهمنظور سنجش عینی رضایت نانوایان از کیفیت آرد و ارتقای شاخصهای تصمیم سازی مبتنی بر نظر ذینفعان اصلی در زنجیره تولید نان، تعدادی از نانوایان باتجربه استان بهعنوان ارزیابان کیفی آرد موجود در نانواییها شناسایی و انتخاب میشوند.
رمضانی همچنین با اشاره به لزوم انجام مطالعات تخصصی در حوزه حمل، نگهداری و توزیع آرد، از دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد درخواست کرد تا در اجرای طرح تحقیقاتی حمل بونکری با رویکرد علمی و پژوهشی همکاری لازم را بهعمل آورند.
وی تأکید کرد: هدف از اجرای این طرح، تهیه سند جامع علمی در حوزه آرد و نان است تا با پشتوانه پژوهشی، کیفیت نان مصرفی مردم به سطح مطلوب و پایدار برسد.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: در سال جدید بازدیدهای مشترک دستگاههای اجرایی از وضعیت آرد و نان شهرستانها عملیاتی خواهد شد.