• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
اردبیل » اجتماعی

غربالگری ۱۲۰ هزار دانش‌آموز اردبیلی در طرح "نماد"

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در قالب طرح نماد، ۱۲۰ هزار دانش‌آموز مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در استان اردبیل غربالگری شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل، سید اردشیر رشیدی در جلسه شورای راهبری نماد که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در خانه معلم اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان در کاهش آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های مهم و مؤثر نهاد تعلیم و تربیت است که در سال‌های اخیر اجرای آن به بهبود فرآیند‌ها و اصلاح رفتار دانش‌آموزان و کنترل دانش‌آموزان ناسازگار منجر شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی تصریح کرد: همچنان اجرای این طرح را شاهد هستیم و از آبان سال گذشته با تأکید رئیس جمهور این طرح با همراهی شورای اجتماعی در استان‌ها با قوت و قدرت و همراهی نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف در حال اجراست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: ۱۲۰ هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در قالب این طرح غربالگری شدند که عمده آنها دانش‌آموزان در معرض آسیب و خطر بودند.

رشیدی افزود: با نگاه اعتلافی و همراهی ۱۴ دستگاه، سعی ما بر این است تا به یک همفکری مشترک در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف دست پیدا کنیم و مداخله بهنگام و مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی با پیوست عوامل محافظت‌کننده در این رابطه بسیار مؤثر و راهگشاست.

وی ضرورت کاهش عوامل مخاطره‌آمیز را در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف و دستیابی به فضای آموزشی و پرورشی سالم یادآور شد و خاطرنشان کرد: بدون استقرار مددکاران اجتماعی و متخصصان حوزه مشاوره و روانشناسی اجرای این طرح نتایجی به همراه نخواهد داشت و ضروری است همه نهاد‌ها و خود خانواده‌ها در عملیاتی شدن طرح نماد و شناسایی نقاط ضعف رفتاری و حرکتی دانش‌آموزان دقت بیشتری داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اضافه کرد: اگر با بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص و ماهر به موقع در کاهش و پیشگیری از آسیب‌ها ورود پیدا کرده و مداخله داشته باشیم، قطعا نتایج کار مطلوب‌تر بوده و بسیاری از ضعف‌ها از بین خواهد رفت.

رشیدی آموزش معلمان و توانمندسازی والدین دانش‌آموزان را در این راستا بسیار مهم و اساسی عنوان کرد و ادامه داد: اجرای کلاس‌های آموزشی برای اولیای دانش‌آموزان باید به معنای حقیقی و با نتایج سودمند مورد توجه قرار گیرد و به هیچ وجه برگزاری کلاس‌های صوری مورد تأیید و تأکید نیست.

وی استفاده از نیروی انسانی متخصص و جذب اعتبارات را برای اجرای این طرح یادآور شد و بیان کرد: تولید و محتوا در این حوزه با نگاه پیشگیرانه بسیار مهم و اساسی است و انتظار می‌رود با حمایت‌های روانی، اجتماعی و معاضدتی در کنار غربالگری بتوان نقاط ضعف و کاستی را رفع کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در ادامه یادآور شد: از بین ۳۰ مؤلفه آسیب‌پذیر فقر، بیکاری والدین، حاشیه‌نشینی، طلاق، تک‌سرپرستی و... از عوامل آسیب‌های جدی در استان اردبیل شناسایی شده و ضرورت دارد در کنار هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف، و در حوزه آموزش با یک فرآیند تعاملی و تدریجی بتوانیم به سودمندی این برنامه‌ریزی‌ها و هدفمندی‌ها کمک کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)