استاندار خراسان رضوی:
امنیت زائران و مجاوران رضوی، مرهون ایثارگری کارکنان فراجا
آرامش و امنیت زائران و مجاوران رضوی در خراسان رضوی، حاصل زحمات و ایثارگری شبانه روزی کارکنان فراجا است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در پایش هوایی مناطق کویری استان با حضور در ایستگاه بازرسی سه راهی درونه شهرستان بردسکن، با ابراز خدا قوت به خادمان نظم و امنیت در دروازه جنوب غربی استان، افزود: این امنیت با تکیه بر دانش، تجربه، اقتدار و پشتکار صادقانه کارکنان پلیس فراهم میشود.
غلامحسین مظفری با اشاره به لزوم هوشیاری و آمادگی لازم درخصوص شرایط حاکم بر منطقه، تاکید کرد: دشمنان همه تلاش خود را برای برهم زدن نظم و امنیت و آرامش مردم کشورمان به کار گرفتهاند، اما تاریخ ثابت کرده است که حق همیشه پیروز است و ما برای برقراری و توسعه امنیت پایدار تا پای جان ایستادهایم.
او ادامه داد: توفیق میزبانی و تامین امنیت زائران امام رئوف فرصت مغتنمی برای پلیس در خراسان رضوی است که اجر مضاعفی نزد خداوند متعال خواهد داشت.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی هم در این بازدید گفت: پلیس خراسان رضوی برای برقراری نظم و امنیت شایسته و مقتدرانهای که در شأن و جایگاه رفیع زائران و مجاوران رضوی باشد، با تمام توان و اشراف اطلاعاتی و استعداد عملیاتی خود در سرتاسر استان خراسان رضوی حضور دارد.
سردار سرتیپ پاسدار محمدکاظم تقوی با اشاره به برقراری امنیت پایدار در مناطق کویری، افزود: توجه به زیر ساخت های امنیت برای سرمایهگذاری پایدار در تولید، خصوصاً در سال «سرمایهگذاری برای تولید»، از درجه اهمیت تعیین کنندهای برخورد است.