پخش زنده
امروز: -
با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری رئیس دانشگاه نیشابور معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس جدید دانشگاه نیشابور در این مراسم با تأکید بر اهمیت جایگاه علمی دانشگاه نیشابور، خواستار همراهی و حمایت جدی مسئولان وزارت علوم، سازمان برنامه و بودجه و همچنین خیران منطقه برای رفع مشکلات این مرکز آموزش عالی شد.
حسن صادقی سمرجانی اکنون این مجموعه علمی حدود پنج دانشکده فعال در حوزههای هنر، علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم عمومی دارد که با وجود پیشرفتها، با چالشهای جدی در زیرساخت و کیفیت خدمات آموزشی روبهروست.
وی با اشاره به مشکلات اعتباری دانشگاه گفت: دانشگاه نیشابور با بدهیهایی روبهرو بوده و هماکنون نیز درگیر محدودیتهای مالی است که خوشبختانه با پیگیریهای صورتگرفته، توانستیم برای نخستینبار حدود ۱۲۵ درصد بودجهای تأمین کنیم تا بخشی از مشکلات دانشگاه رفع شود.
در پایان این مراسم از خدمات و تلاشهای محمدرضا رحمانیدوست، رئیس پیشین دانشگاه نیشابور، تقدیر و دکتر حسن صادقی سمرجانی به عنوان رئیس جدید این دانشگاه معرفی شد.