پخش زنده
امروز: -
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در بازدید از غرفههای نوروزی صنایعدستی شهرستان پاوه، بر حمایت این معاونت از هنرمندان صنایعدستی این شهرستان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مریم جلالی امروز در ادامه سفر خود به منطقه جهانی هورامان/ اورامانات و بازدید از غرفههای نوروزی صنایعدستی شهرستان پاوه ، در گفتگو با هنرمندان و صنعتگران محلی ، راهکارهای عملی برای توسعه بازار این محصولات بررسی کرد .
وی از تلاشهای بیوقفه دستاندرکاران قدردانی و بر لزوم توسعه زیرساختهای بازاریابی و فروش این محصولات تأکید ویژه کرد و قول مساعدت برای حمایت بیشتر از هنرمندان منطقه را داد.
ثبت ملی این هنرهای ارزشمند و معرفی آنها در سطح بینالمللی، از دیگر موضوعاتی بود که مورد تأکید قرار گرفت.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور همچنین در جریان سفر به منطقه اورامانات از دریاچه روانسر، بازارچه نوروزی و نمایشگاه رمضان در هورامان این شهرستان و نیز جاذبههای گردشگری و تاریخی و طبیعت بکر شهر شاهو در شهرستان پاوه بازدید کرد.
مریم جلالی در حاشیه بازدید از این مناطق بکر، با اشاره به جذابیتهای منحصربهفرد طبیعی و فرهنگی شاهو تأکید کرد: این سرزمین با طبیعت خدادادی، روایتها و افسانههای کهن خود، گنجینهای بیهمتا برای توسعه گردشگری طبیعی و فرهنگی محسوب میشود که باید این ظرفیتهای خفته را به درستی به دنیا معرفی کنیم.
جلالی با اشاره به ظرفیت زیاد منطقه در جذب گردشگران طبیعتگرد، بر لزوم توسعه زیرساختهای اقامتی و پذیرایی تأکید کرد و افزود: ما موظفیم با رعایت اصول توسعه پایدار، امکانات لازم برای بهرهبرداری مناسب از این مواهب طبیعی را فراهم کنیم بهگونهای که اصالت و زیبایی طبیعی منطقه کاملاً حفظ شود.
وی گفت : منطقه شاهو با چشماندازهای خیره کننده، آبشارهای زلال و جنگلهای انبوه خود میتواند به یکی از مقاصد برتر طبیعتگردی کشور تبدیل شود. این امر مستلزم برنامهریزی جامع، سرمایهگذاری هدفمند و مشارکت مردم محلی است.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: باید با تهیه مستندهای جذاب، راهنماییهای تخصصی و تبلیغات هدفمند، این گنجینههای طبیعی را بهدرستی به جامعه گردشگری داخلی و بینالمللی معرفی کنیم. روایتگری جذاب از تاریخ و فرهنگ منطقه میتواند بر جذابیتهای آن بیفزاید.
وی بر لزوم مشارکت و بهرهمندی مستقیم مردم محلی از صنعت گردشگری تأکید کرد و افزود: توسعه گردشگری در این منطقه باید منجر به رونق اقتصادی و ایجاد فرصتهای شغلی برای ساکنان محلی شود. این رویکرد تضمینکننده پایداری توسعه در بلندمدت خواهد بود.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور دیروز برای سفر کاری سه روزه وارد کرمانشاه شد و پس از بازدید از نمایشگاه نوروزی صنایعدستی و محوطه تاریخی طاق بستان، راهی منطقه اورامانات شد تا از جاذبههای گردشگری و ظرفیتهای این منطقه نیز بازدید داشته باشد.