پخش زنده
امروز: -
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان گفت: نوآوریهای ایجاد شده توسط نخبگان میتواند اقتصاد کشور را از وابستگی به منابع سنتی خارج کرده و به سمت اقتصاد دانشبنیان سوق دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ فخرالدین صالحی با بیان اینکه در استان همدان سرمایه انسانی نخبه و مستعد و ظرفیتهای علمی و صنعتی فراوانی وجود دارد که باید از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شوند افزود: هرچه نخبگان یک استان فعالتر باشند، تعداد شرکتهای دانشبنیان رشد بیشتری میکنند.
او تاکید کرد: با رفع موانع موجود بر سر راه تولید و ایجاد بسترهای مناسب، میتوان از این پتانسیلها برای پیشرفت و آبادانی استان همدان و ایران اسلامی بهرهبرداری کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان تصریح کرد: سرمایهگذاری در تولید نهتنها باعث رشد اقتصادی پایدار برای یک کشور میشود، بلکه با ایجاد اشتغال پایدار و فعال شدن بخش زیادی از افراد جامعه، به رشد کمی و کیفی صنایع تولیدی کمک میکند.
صالحی گفت: نخبگان فعال کشور با حضور در عرصههای تصمیمگیری میتوانند به تدوین سیاستهای موثر در حوزه تولید و اقتصاد کمک کنند و ارائه راهکارهای فناورانه برای کاهش ریسک و افزایش بهرهوری از مزایای استفاده از دانش نخبگان است.
او با بیان اینکه اکثر مسئولان و صاحبان صنایع ریسکپذیر نیستند و به افراد جوان و نخبه فرصت حل مشکلات صنعت خود را نمیدهند افزود: عدم اطمینان از بازگشت سرمایه و نوسانات اقتصادی، نخبگان را در سرمایهگذاری و ایجاد شرکتهای دانشبنیان مردد میکند همچنین فرآیندهای پیچیده اداری برای دریافت مجوزها و تاسیس شرکتهای تولیدی، انگیزه نخبگان را کاهش میدهد.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان افزود: تخصص نخبگان در بهبود فرآیندهای تولید و ارتقای کیفیت کالاها موثر است و با تأسیس شرکتهای دانشبنیان، نخبگان میتوانند به رشد صنایع و افزایش صادرات کمک کنند.