پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد، اولویت وزارت بهداشت در سال آینده
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد به دلیل اهمیت استراتژیک، اولویت وزارت بهداشت در حوزه توسعه زیرساختهای بهداشتی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد به دلیل اهمیت استراتژیک آن، اولویت وزارت بهداشت در حوزه توسعه زیرساختهای بهداشتی شهر مشهد الرضا (ع) خواهد بود.
طاهر موهبتی، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، در حاشیه افتتاح ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی در مشهد اظهار داشت: امروز شاهد راهاندازی ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی با مساحت بیش از ۱۸ هزار متر مربع و اعتبار بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال هستیم که این اقدام، گامی ارزشمند در ارتقای خدمات سلامت در استان خراسان رضوی محسوب میشود.
وی افزود: حدود ۱۷ پروژه بهداشتی و درمانی دیگر در استان خراسان رضوی با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا هستند که امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم، این پروژهها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسند.
موهبتی در خصوص پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد توضیح داد: بخش اورژانس این بیمارستان با حمایت وزارت بهداشت در مسیر بهرهبرداری قرار دارد و در سال جاری از منابع عمومی و یک درصد ارزش افزوده مالیات سلامت، اعتبار خوبی برای آن تخصیص یافته است. امیدواریم با کمک منابع استانی و خیران، این پروژه سرعت بیشتری بگیرد.
او همچنین به کمبود بیش از ۲ هزار تخت بیمارستانی در مشهد اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، علاوه بر سطحبندی و اخذ کمیسیون ماده ۲۰، مجوز کمیسیون ماده ۲۳ نیز باید از سازمان برنامه و بودجه اخذ شود. دانشگاه علوم پزشکی مشهد مستندات لازم را تهیه میکند و در صورت اخذ مجوز ماده ۲۳، این پروژه هم از بودجه دولتی و هم از حمایتهای استانی و کشوری بهرهمند خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت در پایان تأکید کرد: با توجه به رویکرد برنامه هفتم، نظام پزشک خانواده و ارجاع بیماران میتواند به ارتقای سلامت مردم کمک کند که این امر، یکی از اهداف اصلی دولت و رئیس جمهور است.
وعده استاندار خراسان رضوی برای تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در سال ۱۴۰۴
مظفری، استاندار خراسان رضوی هم در حاشیه مراسم افتتاح ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی استان در گفت: واقعیت این است که ما از میانگین سرانه تخت درمانی در کشور، عقبتر هستیم و باید از هر امکانی استفاده کنیم تا این کمبود جبران شود. ضمن این که این کمبود، بدون در نظر گرفتن آمار زائران در مشهد است و اگر این نیاز را هم در نظر بگیریم، این نیاز افزایش پیدا میکند.
پیش بینی شده که علاوه بر حمایتهای مجموعه وزارت بهداشت، از حمایت برخی از مجموعههای اقتصادی و خیران نیز در این موضوع استفاده کنیم و امیدواریم در همین راستا و با مذاکراتی که انجام شده، یک بیمارستان هزار تختخوابی هم در شرف تامین زمین است و امیدواریم این اتفاق بیفتد.
بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد پیشرفت خوبی داشته و امیدواریم تکمیل بخش اورژانس آن در سال جاری انجام شود.