پخش زنده
امروز: -
مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه گفت: برای رفاه حال عموم مردم در ایام نوروز با استفاده از ظرفیت هواپیمای ۷۳۷ پارس، سه پرواز در مسیر تهران به عسلویه و بالعکس برقرار شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مجید حاجوند با تاکید بر لزوم استفاده عموم مردم از پروازهای داخلی فرودگاه خلیج فارس در تعطیلات نوروز اظهار داشت: برای استفاده همه مردم و افراد غیرشرکتی از پروازهای فرودگاه بین المللی خلیج فارس، جلسه کمیته تسهیلات نوروزی با حضور کلیه شرکتهای هواپیمایی و عوامل عملیاتی، حفاظتی و امنیتی فرودگاه برگزار و قرار شد پروازهایی از عسلویه به تهران و بالعکس در اختیار عموم مردم قرار بگیرد.
وی با بیان این که بلیطهای این پروازها به صورت فروش آزاد از روی سامانه با قیمت مصوب در دسترس مردم خواهد بود، گفت: بر اساس تصمیمات ۵۰ درصد از پروازهای یکی از شرکتها که دارای ۱۳۷ تا ۱۴۰ ظرفیت صندلی است، در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.
حاجوند افزود: بر اساس قرارداد منعقد شده با یک شرکت هواپیمایی بیش از نیمی از ظرفیت صندلی آن نیز در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و این روند تا پایان فروردین ماه برقرار خواهد بود.
وی گفت: همه سایتهای فروش موظف هستند بلیطها را با قیمت مصوب به فروش برسانند.
حاجوند به نظارت شدید بر قیمتگذاری شرکتها، موسسات و آژانسهای هواپیمایی تاکید کرد و هدف از این برنامهها را آسودگی خاطر شهروندان عسلویه، توریستها و گردشگران دانست و از تمامی شرکتهای هواپیمایی خواست برای رفاه حال مردم در اجرای مصوبات اهتمام ویژه داشته باشند.