پخش زنده
امروز: -
فراهم کردن بستر توسعه شرکتهای تعاونی یکی از قدمهای مثبت منطقه پیربکران برای اشتغال زایی و جذب سرمایه گذار بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ امام جمعه شهر پیربکران با تاکید بر اجرای شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: برای قدم گذاشتن در این مسیر میتوان بر روی راه اندازی شرکتهای تعاونی تمرکز کرد، که در پیربکران قدمهای خوبی در این حوزه برداشته شده است.
حجت الاسلام کریمی با توجه به ظرفیت گردشگری این منطقه افزود: مردم و بویژه مسوولان در امر توسعه گردشگری سالم با هدف ایجاد اشتغال و معرفی شهرستان تلاش کنند.
وی با اشاره به همزمانی بهار طبیعت با لیالی قدر گفت:باید تمام تلاشها معطوف به حفظ حرمت این ماه مبارک باشد، بهویژه در شبهای قدر که همزمان با عید نوروز و روزهای شهادت امیرالمؤمنین علیهالسلام قرار دارد.