پخش زنده
امروز: -
نرم افزار ترتیل گروهی قرآن با عنوان هم آوای وحی در مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان طراحی و تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان گفت: این نرم افزار با مشارکت ۱۴ قاری قرآن جوان تدوین شده که سه نفر از آنها، هر کدام سه جزء قرآن، یک نفر یک جزء و بقیه هرکدام دو جزء قرآن را تلاوت کردهاند.
حجت الاسلام سید احمد سجادی افزود: با توجه به تأیید شورای عالی قرآن، پخش تلاوتهای ترتیل قرآن نرم افزار هم آوای وحی در بخشهای مختلف صدا و سیما آغاز شده است.
وی اضافه کرد: این نرم افزار از طریق برنامه قرآن صوتی طنین وحی قابلیت دریافت رایگان را دارد.
مسئول استودیوی صوت و تصویر مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان هم گفت: طراحی و تدوین نرم افزار کاربردی هم آوای وحی با توجه به سابقه فعالیت این مرکز در امور قرآنی از طرف شورای عالی قرآن به در مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان سپرده شد.
محسن نصر اصفهانی افزود: ضبط و تدوین این نرم افزار به صورت شبانه روزی، دو ماه زمان برد.
تاکنون بیش از ۸۰ نرم افزار علوم اسلامی و سبک زندگی در مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان تولید شده است.