سبزه نوروزی با گندم، سنتی زیبا اما با هدررفت یک منبع استراتژیک
با نزدیک شدن به نوروز، کارشناسان محیط زیست و کشاورزی نسبت به استفاده از گندم برای کاشت سبزه هشدار داده و آن را عاملی برای هدررفت این محصول استراتژیک میدانند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان، هر ساله بسیاری از خانوادههای ایرانی برای آمادهسازی هفتسین، گندم را به عنوان بذر اصلی سبزه نوروزی استفاده میکنند.
اما به گفته کارشناسان، با توجه به شرایط منابع غذایی و اهمیت ذخایر گندم در کشور، بهتر است از جایگزینهای کمهزینهتر و پایدارتری مانند عدس، ماش، نارنج، لیمو یا بذرهای گیاهان غیرخوراکی استفاده شود.