با حضور ۷۵ گروه بهداشتی؛
طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستورانهای بین راهی
امروز و در طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستورانهای بین راهی ۸ تن مواد غذایی معدوم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد در حاشیه بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی شهرستان بویراحمد گفت: در راستای تأمین سلامت و امنیت غذایی شهروندان طرح نظارت نوروزی از ۱۱ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.
اسدی افزود: این طرح به منظور نظارت و ارزیابی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طراحی شده است.
وی ادامه داد: ۷۵ گروه بهداشت محیط و حرفهای شهرستان به صورت مستمر از مراکز توزیع مواد غذایی بازدید میکنند.
اسدی اضافه کزد: در این بازدیدها ۳۵ واحد صنفی متخلف تعطیل و پرونده ۳۵ واحد صنفی هم به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
مسئول بهداشت محیط شهرستان بویراحمد به برخی از موارد مهمی که در این بازرسیها مورد توجه قرار میگیرد اشاره کرد و گفت: وضعیت کارت تندرستی متصدیان، بررسی مواد غذایی تاریخ گذشته، تأمین امنیت مواد غذایی و بهداشت فردی و عمومی کارکنان از جمله مواردی است که به طور دقیق ارزیابی می شود.
نوشیری افزود: در این طرح ۸ تن مواذ غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.