پخش زنده
امروز: -
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از اول اسفندماه تا دیروز (۲۰ اسفند)، ۲۰۹ نفر در حوادث چهارشنبه سوری در کشور مصدوم شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۸ درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بابک یکتاپرست گفت: در این بازه زمانی، ۲ مرد و یک خانم بر اثر انفجار مواد محترقه جان باختند.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد مصدومان مرد و ۵ درصد خانمها بودند، افزود: ۱۹۸ نفر از مصدومان حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری به بیمارستان اعزام شدند و ۳۴ نفر برای انجام اقدامات تکمیلی درمانی بستری و ۱۶۳ نفر پس از درمان ترخیص شدند.
سخنگوی سازمان اورژانس با اشاره به نوع آسیبهای وارده به مصدومان، گفت: از مجموع آمار مصدومان، ۲۳ مورد قطع عضو، ۳۲ مورد آسیب چشمی و ۱۰۲ مورد سوختگی گزارش شده و این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته روند کاهشی داشته است.
این مقام مسئول افزود: آذربایجان شرقی با ۴۹ مصدوم و ۲ فوتی رکورددار بیشترین آسیب دیدگان ناشی از حوادث چهارشنبه سوری است و تهران و آذربایجان غربی به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند.
یکتاپرست با تاکید بر آمار تفکیک جنسیتی مصدومان، گفت: میانگین سنی مصدومان ۱۸ سال بوده و کم سنترین فرد مصدوم، پسربچه ۵ ساله و مسنترین فرد مصدوم خانم ۷۵ ساله بوده است.
سخنگوی سازمان اورژانس افزود: ۸۶ درصد از آسیب دیدگان حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری، تولیدکننده و استفاده کننده مواد محترقه بودند و ۱۳ درصد مربوط به عابران پیاده و یک درصد عوامل امدادی بودند.
گفتنی است؛ در مراسم چهارشنبه آخر سال گذشته (۱۴۰۲) بیش از ۶ هزار نفر مصدوم، ۱۷ نفر فوت و ۳۰۵ نفر قطع عضو شدند.