• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۴۵۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریادار دوم تاج‌الدینی:

هدف رزمایش مرکب ارتقای امنیت دریانوردی در شمال اقیانوس هند است

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: هدف این رزمایش ارتقای امنیت دریانوردی در شمال اقیانوس هند و افزایش تعاملات دریایی بین نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی خلق چین و فدراتیو روسیه به منظور افزایش سطح همکاری‌ها و مهارت آموزی و انتقال تجربه است.

هدف رزمایش مرکب ارتقای امنیت دریانوردی در شمال اقیانوس هند است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار دوم «مصطفی تاج‌الدینی» در نشست خبری مشترک با فرماندهان یگان‌های روسیه و چین در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵، گفت: امروز شاهد آغاز هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی با مشارکت نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران که شامل شناور‌هایی از نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه و همچنین شناور‌های از نیروی دریایی فدراتیو روسیه و نیروی دریایی خلق چین هستیم.

وی افزود: هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی را در سه فاز طراحی کردیم که فاز اول آن را شاهد هستیم و پس از دریافت یگان‌های شناور مهمان و انتقال افسران و فرماندهان شناور‌ها به ساحل و شرکت در جلسه توجیهی، توجیهات تخصصی به طور کامل انجام و جلسات تخصصی ادامه دارد و پس از برگزاری مراسم آشنایی، از فردا فاز دریانوردی ما آغاز خواهد شد و در آن سریال‌های مختلفی از قبیل نجات کشتی ربوده شده، تجسس و نجات، اطفای حریق، هلی برن و تمرینات مختلفی که به‌کارگیری هواگرد‌ها و بالگرد‌ها طراحی شده انجام می‌دهیم و بعد از نجات و آزادسازی شناور‌های ربوده شده، رژه دریایی انجام می‌شود. همچنین در ادامه و بعد از انجام تمرینات در دریا، دیبریفینگ (گزارش پس از عملیات) و تجزیه و تحلیل اجرای رزمایش انجام می‌شود.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: این رزمایش با ابتکار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضور پررنگ نیروی دریایی سپاه و با محوریت کشور‌های ایران، روسیه و چین انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال شاهد حضور ۹ کشور به عنوان ناظر در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی هستیم، عنوان کرد: قطر، عراق، آفریقای جنوبی، عمان، امارات، سریلانکا، پاکستان، آذربایجان و قزاقستان نسبت به اعزام ناظر اقدام کردند و در مجموع ۱۲ کشور در رزمایش حاضر هستند.

دریادار دوم تاج الدینی تاکید کرد: هدف رزمایش ارتقای امنیت دریانوردی در شمال اقیانوس هند و افزایش تعاملات دریایی بین نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی خلق چین و فدراتیو روسیه به منظور افزایش سطح همکاری‌ها و مهارت آموزی و انتقال تجربه است و در تلاشیم در سال‌های آتی بتوانیم گستره این همکاری‌ها را در سایر کشور‌های همسو و همسایه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: همانطور که می‌دانید در مرز‌های زمینی، یک کشور به تنهایی می‌توان امنیت را برقرار کند، اما شمال اقیانوس هند و پهنه اقیانوسی با توجه گستره آن، کشور‌های همسو و صاحب منافع لازم است جهت مبارزه با پدیده شوم دزدی دریایی و مبارزه با تروریسم دریایی ائتلاف سازی داشته باشند؛ چرا که بسیاری از کشو‌ها به منظور حفظ منافع شان در پهنه اقیانوسی ائتلاف سازی می‌کنند.

دریادار دوم تاج الدینی گفت: ما نیز هفتمین مرحله این ائتلاف را برای حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های همسو و صاحب منافع در شمال اقیانوس هند انجام می‌دهیم.

وی در ادامه با اشاره به تاثیر رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی بر روند امنیت دریایی کشور‌های عضو شانگ‌های اظهار کرد: علاوه بر کشور‌های عضو شانگهای، موضوع همه کشور‌های حاضر این حوزه مطرح است. همانطور که مستحضرید تجارت جهانی وابسته به مثلث طلایی و تنگه‌های مالاگا، هرمز و باب المندب است و در نهایت هر آنچه که ما از ادوار مختلف این رزمایش‌ها با هم بعنوان شعار برای برقراری صلح و امنیت انتخاب کردیم حفظ امنیت و ارتقای جمعی آن است.

دریادار دوم تاج الدینی یادآور شد: ما حتی از کشور‌های عضو پیمان شانگهای و همه کشور‌های حاضر در منطقه دعوت و اعلام کردیم که حضور آنها می‌تواند موجب ارتقای امنیت جمعی شود.

هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی، با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی روسیه و چین و ناظرانی از کشور‌های آذربایجان، آفریقای جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا بهمراه شناور‌های نیروی دریایی ارتش و سپاه در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت رسانی بیش از هزار و ۳۰چ خودرو در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری
راهکارهای رفع موانع سیاستی برای توسعه تولید کمپوست تصویب شد
تپه جوقین شهریار؛ اثر گردشگری دوره ساسانیان در شهریار
مسدودشدن برخی راه های فریمان 
جزیره لاوان در صدر بارندگی‌های هرمزگان
آغاز بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان لرستان
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و جشنواره یلدایی در قزوین
شب یلدا دور این آجیل‌ها را خط بکشید
تجلیل ازعوامل برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی در مهاباد
یک فوتی و سه مصدوم بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در بیستون
نصب پنل‌های خورشیدی در شهرستان میرجاوه
تیم والیبال شهرداری ارومیه بازهم در ارومیه برد
امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۳ هزار هرمزگانی
برگزاری همایش نان و سلامت در شهرستان دماوند
سوغاتی‌های یلدا قبل از خودش رسید
قم، دومین استان پایلوت حکمرانی قضایی هوشمند شد
اوسمار: فردا جزییات خیلی کوچک می‌توانند تعیین‌کننده باشند
پیگیری گرانی ها در مجلس
برگزاری جشنواره فرهنگی- آموزشی آداب و غذاهای سنتی در سرفاریاب
مرکز مشاوره مهر در چرام راه اندازی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)