پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه حدود ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در دامدارایهای استان تولید و به بازار عرضه میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، منصور دیان اردستانی گفت: دامداران قمی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند و شهرکهای بزرگ دامپروی استان از مکانهای مهم تبادل دام کشور به شمار میآید.
وی افزود: علاوه بر پرورش گوسفند و گوساله پرواری با هدف تولید گوشت قرمز در دامداریهای قم، بخشی از گوسفند داشتی و گاو شیری استان نیز در سنین خاص برای تامین گوشت قرمز مورد استفاده قرار میگیرند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: کیفیت پرورش دام در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداریها نظارت دارند.
بیش از ۴۰ درصد ارزشافزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شدهاست.
هدف فعالیتهای جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان بهواسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شدهاست.