نمایندگی ایران خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل شد
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اخراج اشغالگران صهیونیست را از کرسیهای سازمان ملل به ویژه کمیسیون مقام زن این سازمان خواستار شد.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اخراج اشغالگران صهیونیست را از کرسیهای سازمان ملل به ویژه کمیسیون مقام زن این سازمان خواستار شد.
این موضع نمایندگی دائم جمهوری اسلامی اسلامی ایران در سازمان ملل، در پیامی که در فضای مجازی منتشر کرد مطرح شد.
متن کامل این پیام به این شرح است:
در روز جهانی زن، توانمندسازی واقعی مستلزم مقابله با جنایات است، نه فقط لفاظی. هزاران زن فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی سلاخی شدند.
مجموعه ای که بر پایه نسل کشی بنا شده است، جایی در بدنهای که برای حمایت از حقوق زنان است، ندارد. اخراج اشغالگران صهیونیست از کرسی های سازمان ملل. صهیونیستها را از کمیسیون مقام زن سازمان ملل (UNCSW ) اخراج کنید.