پخش زنده
امروز: -
آیین تقدیر از عوامل و دستاندرکاران برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس در شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس فرمانده سپاه فجر استان فارس در این مراسم گفت: طی یکسال به همت همه اعضا و کمیتههای ۲۴ گانه کنگره، بیش از ۷ هزار و ۴۰۰ یادواره در ادارهها، شهرستانها، مراکز نظامی، روستاها و محلات برگزار شد و مورد تقدیر و عنایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
سردار یدالله بوعلی با تصریح بر اینکه همه برای برگزاری هر چه با شکوهتر این کنگره تلاش کردند افزود: برگزاری دومین کنگره شهدای فارس حماسهای فرهنگی در استان را رقم زد و برگ زرینی به تاریخ استان فارس افزوده شد.
وی تاکید کرد: باید کارهای مهمتر، اساسیتر و ماندگارتر در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شود.
دومین کنگره بزرگ ۱۵ هزار شهید استان فارس شامگاه پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ با حضور سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و جمعی از مسئولان لشکری، کشوری، استانی و اقشار مختلف مردم در نمایشگاه بین المللی فارس واقع در شهرک گلستان شیراز برگزار شد.
در طول هشت سال دفاع مقدس، ۲۷۰ هزار رزمنده از فارس راهی جبهه جنگ که از این تعداد ۱۵ هزار نفر شهید، ۴۵ هزار نفر جانباز و ۲ هزار و ۲۳۱ نفر به لباس آزادگی مفتخر شدند.