پخش زنده
امروز: -
خانوادهای از بابل با رضایت به اهدای اعضای عزیزشان، امید به زندگی را به بیماران بخشیدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، زندهیاد مرحوم «علیاصغر تقی زاده ارمکی»، مرد ۷۰ ساله اهل بابل و روستای ارمک، با اقدامی انسانی از سوی خانوادهاش، جان چندین بیمار نیازمند را نجات داد. وی که به دلیل خونریزی مغزی در بخش ICU بیمارستان بابل کلینیک بستری بود، پس از تلاشهای فراوان تیم پزشکی، دچار مرگ مغزی شد. اما این پایان ماجرا نبود؛ خانواده ایشان با رضایت به اهدای اعضای بدن عزیزشان، بار دیگر نور امید را به زندگی بیماران منتظر بخشیدند.
اعضای بدن این مرد ایثارگر، شامل کبد و دو کلیه، به چند بیمار نیازمند حیات دوباره بخشید. این اقدام انساندوستانه، نشانگر بالاترین سطح فداکاری و احترام به زندگی دیگران است.
به گفته دکتر اباذر اکبرزادهپاشا، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علومپزشکی بابل، زندهیاد تقی زاده ارمکی یکصد و یازدهمین مورد شناساییشده مرگ مغزی در مازندران از سال ۱۳۸۵ و هفتمین مورد در سال ۱۴۰۳ بوده است.