کارگاه غیرمجاز تولید شیرینی، در اولین روز اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در نیشابور پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در اولین روز از اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، کارشناسان بهداشت محیط نیشابور یک کارگاه غیرمجاز تولید شیرینی را مهر و موم کردند.
علی اکبر محمدی افزود: این واحد متخلف به صورت غیرمجاز اقدام به تولید شیرینی در محل فاقد شرایط مناسب و بهداشتی می کرده است که با دقت کارشناسان بهداشت محیط کشف و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
وی تصریح کرد: شهروندان درصورت اطلاع از واحدهای غیرمجاز تهیه و تولید موادغذایی مراتب را با سامانه شکایات تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند تا موضوع توسط بازرسان بهداشت محیط پیگیری شود.