پخش زنده
امروز: -
در ماه مبارک رمضان، رعایت اصول تغذیه صحیح در وعدههای سحر و افطار برای حفظ سلامت روزهدار ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، به گفته کارشناسان حوزه سلامت؛ تغذیه در ماه مبارک رمضان باید متعادل و مغذی باشد تا انرژی بدن حفظ شود و از مشکلاتی مثل ضعف، کمآبی و گرسنگی شدید جلوگیری شود.
امراله شریفی متخصص تغذیه گفت: خوردن غذاهای چرب و شیرین و سنگین در وعدههای سحر و افطار توصیه نمیشود.
وی همچنین توصیه کرد: بلافاصله بعد از افطار نباید غذاهای سنگینی همچون آش میل کرد.